Sök
Test - Rusta 8640-1036

Test - Rusta 8640-1036

Fotbad med bubblor

2011-01-21

Nu testar vi Rustas fotbad 8640-1036 med rollermassage och bubbelbad. Ett enkelt och prisvärt val i klassen.

Fotbad Rusta
Efter en lång vinterpromenad är det skönt att ta ett värmande fotbad. Nu testar vi Rustas bidrag i klassen som ska öka blodcirkulationen och värma fötterna. Du fyller själv upp med varmt vatten. Fotbadet bevarar temperaturen väl, men värmer inte upp vattnet ytterliggare.

Snabb uppstart
Installationen är enkel och vi kommer snabbt igång tack vare den avskalade men koncisa manualen. Badet har en tydlig markering för maximal vattennivå, ska du använda bubbelfunktionen är ett tips att ta lite mindre vatten, för annars stänker vattnet över kanten.

Styr nivån med fötterna
Massagefunktionen regleras praktiskt med fötterna. Tillbehöret rollermassage är upphöjningar med piggar som ska öka blodcirkulationen. Detta är ingen personlig favorit då funktionen är mer smärtsam än njutbar. Sladdens längd är väl tilltagen vilket är ett plus. Att slippa dra skarvsladdar innan vi kommer igång gör att modellen känns lättillgänglig.

Värd 300 kronor
Överlag ett prisvärt alternativ där designen är genomtänkt. Bubbelfunktionen och rollermassagen kan utvecklas ytterliggare, men den vibrerande massagen är helt klart godkänd.

Testet är utfört av Mia Andersson.