Sök
Test - Ldb Spirit shower

Test - Ldb Spirit shower

Återfuktar bra

2011-05-17

Ldb släpper en ny hudvårdsserie med namnet Spirit. Här testar vi duschkrämen som ska vara vårdande och stärkande tack vare ett innehåll av Guavaextrakt.

Test-Ldb sprit shower grafik

Förpackningen är greppvänligt utformad och det är enkelt att klämma ut rätt mängd. En del duschkräm fastnar i locket vilket märks efter par användningar. Konsistensen är behaglig men produkten ger inte särskilt mycket lödder. Doften, som är en blandning av grapefrukt, ananas, grönt äpple och melon, är fantastisk. Det är njutningsfullt att omringas av den goda doften i duschen och den varar länge på huden. Duschkrämen sköljs enkelt bort med vatten och huden känns inte torr efter användning. Istället, så som tillverkaren lovar, återfuktar produkten huden på ett bra sätt. Läs även om Ldb Spirit lotion och Ldb Spirit deo.

Värd varenda krona
Ldb Spirit shower är väldigt dryg och det låga priset gör produkten mycket prisvärd. En perfekt duschkräm inför sommarens alla aktiviteter. Tar den slut har man definitivt råd att köpa en ny.

Så gjorde vi
Duschkrämen har använts dagligen under några veckors tid.

Om produkten
Ldb Spirit shower ska återfukta huden och innehåller extrakt från Guava som har en hög halt av antioxidanter vilket ska vara vårdande och stärkande för huden.