Sök
Test - Ldb Spirit lotion

Test - Ldb Spirit lotion

Väldoftande och återfuktande

2011-05-17

Den sista produkten att bli testad i Ldb:s hudvårdsserie är Spirit lotion. Enligt tillverkarna ska lotionen vara återfuktande och snabbt absorberas av huden. Läs om även denna produkt är lika uppskattad som Ldb Spirit shower.

ldb grafik
Precis som duschkrämen i samma serie har Spirit lotion en härlig doft av grapefrukt, ananas, grönt äpple samt melon. Doften känns vuxen och inte så där sötsliskig som en del lotioner kan vara. Plus även för att doften varar länge efter applicering. 

Tunn konsistens
Produkten förpackning gör det lätt att få rätt mängd lotion vid applicering. Konsistensen är tunn och kan nästan upplevas lite vattnig. Spirit lotion absorberas visserligen snabbt av huden vilket är bra och resultatet blir lent och väldoftande. Huden är fortfarande len och mjuk långt efter att lotionen har applicerats. Priset är ett plus vilket gör att alla har råd att köpa denna produkt.


Så gjorde vi
Produkten har testats dagligen under några veckors tid. Lotionen har applicerats i samband med att duschkrämen Spirit shower har använts.

Om produkten
Produkten ska vara återfuktande och innehåller extrakt från Guava som ska vara stärkande och vårdande för huden tack vara antioxidanter. Läs även om Ldb Spirit deo .