Sök
Test - Ldb Spirit deo

Test - Ldb Spirit deo

Med toner av citrus

2011-05-13

Spirit deo är en väldoftande nyhet från Ldb. Som många andra hudvårdsprodukter utlovas ett skydd upp till 24 timmar. Läs vårt test för att se om deodoranten klarar att hålla svettlukten borta ett helt dygn.

Betyg Ldb Spirit Deo

Ldb_spirit_deo_webRullkulan är lagom stor och smidig vid applicering. Deon är skonsam mot huden och torkar snabbt på några minuter, även om den lämnar många vita märken på mörka plagg. Det gäller att vara försiktig när man trär tröjan över huvudet för att undvika spår på plagget. Även om deon är milt parfymerad är doften påtaglig, den är dock fräsch med toner av citrus. Förpackningen är bra utformad och ger ett bra grepp. Locket skruvas enkelt av och på och inga rester samlas i skruvgängorna.

Antioxidanterna sviker
Deodoranten innehåller antioxidanter som ska ge skydd upp till 24 timmar. Efter en dags användning, det vill säga cirka 12 timmar efter applicering, kan en svag doft av svett urskiljas. Detta är mest tydligt de dagar med mer fysisk ansträngning. Det gör att man känner ett behov av att fräscha till sig. Ska du till exempel fortsätta dygnet genom att dansa natten lång behövs det definitivt en uppfräschning genom att tvätta armhålorna samt applicering av ny deodorant. Plus för att produkten är alkoholfri.

Så gjorde vi
Deodoranten har använts under ett par veckors tid. Deon har testats under vardagliga aktiviteter men även genom att testpersonen har utövat aktiviteter som att cykla och promenera.

Om produkten
Ldb Spirit deo är en milt parfymerad deodorant som innehåller antioxidanter. Det är en alkoholfri antiperspirant som ska vara effektiv upp till 24 timmar. Läs även testerna av Ldb Spirit lotion och Ldb Spirit shower.