Sök
Test - Ldb Royal wedding edition

Test - Ldb Royal wedding edition

Kunglig lyx till överkomligt pris

2010-06-03

Ldb har följt sommarens bröllopstrend och släppt en begränsad upplaga av duschkräm och lotion som hyllning till den kungliga vigseln.

Modell Betyg Pris Kommentar
Ldb Royal wedding edition lotion 18 35 Doftrik lotion
Ldb Royal wedding edition shower 19 25 Guld för duschen

Inledning

Royal wedding edition är framtagen för de speciella tillfällena när du vill känna dig riktigt fin. Hudlotionen har en kraftig doft och duschkrämen är inte särskilt dryg vilket gör att de passar bäst till just enskilda tillfällen. Men det är ett härligt set om du vill lyxa till vardagen eller inför sommarfesten. Dessutom är priset bra.

Från flaska till tub
Ldb brukar använda flaskförpackningar till sina lotioner men Royal wedding edition kommer i ett praktiskt tubformat. Det gör att du slipper skaka när lotionen börjar ta slut och den mjukare plasten gör den mer stöttålig för nedpackning. Samma sak gäller duschkrämen men av någon anledning är den svårare att trycka ur förpackningen. Båda förpackningarna rymmer 200 ml.

Lotion eller parfym?
Hudlotionen doftar för mycket enligt mitt tycke, till och med när förpackningen är stängd och står i badrumsskåpet kan jag lukta mig till den. Doften i sig är däremot god, söt, mogen och mjuk av vanilj och efter en insmörjning kan du lätt göra en kväll på stan utan parfym. Konsistensen är lagom tjock, inte rinnig men ändå dryg och lätt att smörja in. Duschkrämen har en lika ljuvlig doft som hudlotionen men den är svagare och något mer frisk, vilket gör att den absolut kan användas varje dag. Konsistensen är guldskimrande, något löddrande och skriker lyx.

Inget för torrbollar
Lotionen är dryg och torkar fort men det känns som att den inte riktigt går in i huden utan lägger sig som ett yttre lager. Resultatet blir ändå mjukt och lent men det är som sagt en produkt som kanske inte används dagligen. Har man torr hud i behov av återfuktning, är det bättre att välja någon lotion från det stora utbud som fokuserar just på detta. Duschkrämen är inte lika dryg som lotionen men den är härligt len att använda och går lätt att skölja bort. Efteråt är huden aningen mjukare.

Serien finns att köpa på bland annat Ica, Coop, Hemköp och Citygross.

Så gjorde vi

Produkterna är testade och betygssatta efter förpackning, konsistens, applicering, resultat och värde för pengarna. Maxbetyget är 25.

Ldb Royal wedding edition lotion - Doftrik lotionbetygldbroyal_lotion
Förpackning: 4/5
Konsistens: 3/5
Applicering: 4/5
Resultat: 3/5
Prisvärde: 4/5
Cirkapris: 35 kronor

Ldb Royal wedding shower - Guld för duschen   betygldbroyal_shower
Förpackning: 4/5
Konsistens: 4/5
Applicering: 3/5
Resultat: 4/5
Prisvärde: 4/5
Cirkapris: 25 kronor