Sök
Test - Ldb Eco aloe vera shower

Test - Ldb Eco aloe vera shower

En duschkräm med gott samvete

2011-07-07

Sommarsolen gör gott för själen men efter för många timmars solande kan huden bli lite öm. Lagom till sommaren har Ldb utökat serien Eco med Eco aloe vera som sägs ha vårdande och lugnande egenskaper.

Ldb Eco aloe vera shower_betygsgrafik

En duschkräm med gott samvete
Lagom till sommaren har Ldb utökat serien Eco med Eco aloe vera. Sommarsolen gör gott för själen men efter för många timmars solande kan huden bli lite öm. Ldbs nya duschkräm passar utmärkt för dig som vistats alldeles för många timmar på stranden eftersim den innehåller aloe vera, som ska ha vårdande och lugnande egenskaper.

ldb_eco_showerEkologiskt certifierade ingredienser
Produkten innehåller 94 procent ekologiskt certifierade ingredienser och är speciellt utvecklad för känslig hud. Förpackningen är härligt grön, vilket bidrar till att den känns ännu mer eco-rätt. Aloe vera är fuktbevarande och det märks på huden efter användning. Huden känns len och smidig. Konsistensen på duschkrämen är skön men löddrar ganska lite. Vid användning känner man den behagliga doften som är typisk för aloe vera men tyvärr behåller huden inte inte doften speciellt länge.

Rätt på alla sätt
Att produkten inte innehåller mineraloljor eller parabener är ett stort plus. Även det faktum att såväl förpackning som innehåll tillverkas i Sverige gör att det känns bra att köpa den här produkten.

Så gjorde vi
Duschkrämen har använts dagligen under en veckas tid. 

Om produkten
Duschkrämen innehåller 94 procent ekologiskt certifierade ingredienserna. Aloe verans vårdande och lugnande egenskaper ska lämna din hud mjuk och smidig.