Sök
Test - Ldb Eco aloe vera lotion

Test - Ldb Eco aloe vera lotion

Vårdande, grön lotion

2011-07-08

I Ldbs serie Eco aloe vera ingår även en lotion som ska vara speciellt anpassad för känslig hud. Även med denna produkt har Ldb lyckats med doften.

Ldb Eco aloe vera lotion_betygsgrafik

Aloe vera har använts i tusentals år, ofta som ingrediens i skönhetsproduker. Ldb Eco aloe vera lotion är ännu en produkt som har nyttjar växtens vårdande och lugnande egenskaper.

Doftar i timmar
Precis som duschkrämen i samma serie innehåller produkten en hög andel ekologiskt certifierade ingredienser, fast inte lika mycket. Förpackningen är greppvänlig, vilket bidrar till enkel applicering. Konsistensen är något vattnig och det tar några minuter innan krämen sjunker in i huden. Huden känns dock återfuktad och len. Doften är härlig och håller i sig flera timmar efter applicering. Ldb Eco aloe vera lotion är en prisvärd kroppslotion. Ldb Eco aloe vera lotion_1

Görs i Sverige
Även denna produkt från Ldb är fri från mineraloljor och parabener, vilket är toppen. Plus för att produkten tillverkas i Sverige.

 Så gjorde vi
Lotionen har använts dagligen under en veckas tid tillsammans med duschkrämen i samma serie. 

Om produkten
Ldb Eco aloe vera lotion ska verka återfuktande och är speciellt anpassad för känslig hud. De aktiva ingredienserna är till 87 procent ekologiskt certifierade och innehåller 100 procent vegetabiliska oljor.

Köpinfo:www.ldb.se, 08-59096300