Sök
Test - L300 Tinted moisturizer

Test - L300 Tinted moisturizer

Ansiktskräm med färg

2011-05-27

L300 Tinted moisturizer är en återfuktande ansiktskräm som ska jämna till hudtonen och ge fin färg och lyster. Den kommer i nyanserna natural beige och warm bronze och passar alla hudtyper.

 L300 Tinted moisturizer_betyg

Har du blivit så där härligt solkysst av vårsolen så kan du med hjälp av L300 Tinted moisturizer jämna ut hudtonen. Den verkar även återfuktande vilket passar utmärkt när vi utsätts för mycket sol. Storleken på tuben är liten och praktisk vilket gör att den passar alldeles utmärkt i handväskan.

L300 Tinted moisturizer_5

Fastnar i fjunen
Konsistensen är smidig och krämen är lättapplicerad och går snabbt in i huden men är inte särskilt dryg. En plastig doft känns till en början men den avtar snabbt och blir neutral. Vid applicering måste man vara lite mer noggrann runt ögonbrynen och på andra hårbeklädda delar
av ansiktet som till exempel fjunen på överläppen
där krämen lätt hopar sig. Det samlas även en del
färg på händerna efter användning som visserligen lätt tvättas bort.

L300 Tinted moisturizer_6

Resultatet är godkänt men krämen lägger sig som ett lättare lager i ansiktet vilket inte känns helt naturligt. Tonen i produkten ger fin och naturlig färgnyans men har även en tendens att framhäva de lite glansigare partierna som lätt uppstår i t-zonen. L300 Tinted moisturizer är lättast att applicera över en dagkräm.

Så gjorde vi
Produkten har använts både med och utan ansiktskräm under ett par veckors tid. Därefter bedömdes förpackning, applicering, doft, resultat och prisvärde.

Om produkten
L300 Tinted moisturizer är en återfuktande ansiktskräm som ska jämna till hudtonen. Den kommer i två nyanser: natural beige och warm bronze och passar alla hudtyper. Volym 60 ml. Produkten kan användas med eller utan en dagkräm. Applicera med fingrarna eller med en makeup-svamp. Produkten innehåller karbamid och mjölksyra som är hudens egna fuktbevarande ämnen, antioxidanten vitamin E samt vegetabiliska oljor från oliv. Krämen är parfymfri och innehåller inga parabener eller mineraloljor.