Sök
Test - Jabu'she Repairing overnight anti-aging

Test - Jabu'she Repairing overnight anti-aging

Yngre över natten med Jabu'she?

2010-11-25

Jabu'she är en av de första svenska hudvårdsmärkena som inför en nattmask i sitt sortiment. Tyvärr levererar de en relativt enkel och oinspirerande produkt.

Betyg - Jabu'she Repairing overnight anti-aging
Återfuktande nattmasker har spridit sig som en löpeld i butikshyllorna och nu har även svenska Jabus'he hakat på trenden med sin Repairing Overnight Anti-Aging Moisture Mask. Masken bygger på en så kallad "Skin-repairteknologi" och är enligt uppgift ekocertifierad och hjälper huden att reparera och återhämta sig. Maskbasen består av mandel- och jojobaolja samt hyaluronsyra som återfuktar och lugnar huden och passar alla hudtyper. Förpackningen är en enkelt utformad tub och masken doftar fräsht av gurka.

Test - Jabu'she

Resultat
Jabu'shes mask är inte den mest fuktgivande krämen på marknaden och kommer nog inte att ge några markanta föryngringseffekter att döma av innehållsförteckningen. Masken är ganska enkelt utformad med bas av jojoba och mandel, den doftar gott men man ska nog inte förvänta sig något mirakel. För de med väldigt torr hy kommer inte denna mask att återfukta tillräckligt då den inte känns rik nog. Konsistensen är en korsning mellan gele och kräm och arbetas in väldigt lätt. Masken lämnar tyvärr kvar en film på huden och man ser väldigt glansig ut när man ska gå och lägga sig. Dagen efter är dock allt det borta, kudden är ren, huden ser okej ut och det finns inga rester att tvätta av. För det lilla resultat man upplever får man ganska lite för pengarna. Förpackningen är förutom att vara liten ganska tråkig och känns inte lyxig i sitt utförande. 

Sammanfattningsvis
Jabu'she Repairing Overnight Anti-Aging Moisture Mask är en standardmask som lämpar sig för alla hudtyper utom de med extremt torra partier eller för den med väldigt fet hy. Den kommer att återfukta på grund av innehållet av mandel- och jojobaolja, men den kommer inte att utföra några föryngringsmirakel enligt mig.

Test - Jabu'she Repairing overnight anti-aging-5

Så gjorde vi
Produkten har använts enligt de medföljande instruktionerna över natten för bästa effekt.  Produkten användes varannan kväll under en två veckor.
Cirkapris: 200 kronor för 30 ml.