Sök
Test - HTH Sommar

Test - HTH Sommar

Sommar på flaska

2011-06-22

HTH har släppt en sommarvariant av deras klassiska hudlotion. Caroline Johansson testar om årstidslotion på flaska är framtiden eller om HTH Sommar bara blir en ny variant av kejsarens nya kläder.

Betygsgrafik_HTH_Sommar

HTH Sommar lotionSommar på flaska

HTH hudlotion är en prisvärd favorit med en given plats i mångas badrumsskåp. I sommar lanseras en begränsad upplaga av HTH Sommar. Det är samma effektiva kroppslotion, fast nu med en doft av sommar, i en flaska med rosa detaljer.

Säsongsdofter för bara ben
Under sommaren behöver bara ben i shorts och korta kjolar effektiv fukt som kan appliceras snabbt. Vi har ju bråttom ut i solen. Med det i åtanke har HTH lanserat en begränsad sommarupplaga av sin klassiska hudlotion med en säsongsbetonad doft av persika, ros och citron. 

Smälter in i huden
HTH Sommar kommer i en stor flaska på 400 ml och är mycket prisvärd. Krämen är så tunn i konsistensen att den nästan smälter in i huden och appliceras häpnadsväckande lätt. Resultatet är en återfuktad, silkeslen hud med lyster. Det enda negativa är möjligtvis att produktens doft kan upplevas en aningen kemisk, lite plastig. Men det försvinner snabbt efter applicering. Sammanfattningsvis är det en prisvärd, kladdfri och enkel hudlotion som ger lite extra sommarkänsla i ur och skur.

Så gjorde vi
Vi prövade HTH Sommar dagligen under tre veckor. Därefter bedömdes förpackning, applicering, doft, resultat och prisvärde.