Sök
Test - Biotherm Skin ergetic nattkräm

Test - Biotherm Skin ergetic nattkräm

Medan du sover

2011-06-17

Som en fortsättning på vårt test av Biotherms hudvårdsserie Skin ergetic testar vi här nattkrämen. En produkt som ska stimulera hudens naturliga cellförnyelse medan du sover.

biotherm nattkräm grafik
Även nattkrämen innehåller 97,5 % naturliga ingredienser vilket är bra. Men till skillnad från dagkrämen kommer denna produkt bara i ett utförande och ska passa alla hudtyper. Konsistensen är krämig men absorberas av huden på ett bra sätt och den känns riktigt återfuktad efter användning. Även denna produkt kräver att fingrarna måste ner i burken vilket gör att det är extra viktigt med noggrann handhygien så att inte bakterier samlas.

Återfuktar bra
Om det är nattkrämen i sig som ger det fina resultatet eller om det är i kombination med dagkrämen och serumet spelar egentligen ingen roll, men skillnad blir det. Resultatet visar sig redan efter en veckas användning och huden både ser och känns mer återfuktad och fräsch ut. Det är lätt att tro på vad tillverkaren lovar, att produkten stimulerar hudens naturliga cellförnyelse samt hjälper dess naturliga förmåga att driva ut slaggprodukter medan du sover.

Om produkten
Skin ergetic nattkräm passar alla hudtyper och ska under natten detoxa och bygga upp huden. Den är enligt tillverkaren berikad med fem naturliga aktiva extrakter från te och frö. Bovete som ska stimulera hudens naturliga cellförnyelse, japanskt grönt te, ruscus, soja och tranbär som ska hjälpa hudens naturliga förmåga att driva ut slaggprodukter.

Så gjorde vi
Biotherm Skin ergetic nattkräm har använts under ett par månader i kombination med dagkrämen och serumet. Därefter bedömdes förpackning, applicering, doft, resultat och prisvärde. Läs mer om våra tester av dagkrämen och serumet i samma serie.