Sök
Test - Bats roll on Dam

Test - Bats roll on Dam

Torr och fräsch hela dagen

2009-10-06

Läs om topptestade Bats roll on Dam, antiperspiranten som håller vad den lovar.

Modell Betyg Pris Kommentar
Bats roll on Dam 25/25 35 Effektiv antiperspirant

Sammanfattning

Det kan vara svårt att hitta en deodorant som verkligen står emot stress och jäkt. Bats roll on Dam är en mycket effektiv och prisvärd antiperspirant.

Inledning

Om produkten
Bats Dam är en parfymerad antiperspirant som appliceras med en roll on funktion. Enligt förpackningen innhåller den noggrant utvalda ämnen som är välkända för att inte ge upphov till allergier eller irritationer. Den är utan konserveringmedel och färgämnen. Både alkohol och aluminium finns med bland ingredienserna.

Användning
Antiperspiranten appliceras med hjälp av en roll on funktion på tuben. Den är lätt att använda och upplevs ganska dryg.

Så gjorde vi

Bats roll on Dam har testats dagligen under tre veckors tid. Därefter bedömdes kvalitet, applicering, resultat, förpackning och prisvärde. Maxbetyg är 25.

Testresultat
Antiperspiranten är behaglig att applicera och den torkar snabbt. Den håller också vad den lovar. Utan att irritera huden håller man sig torr under armarna hela dagen, även i stressade situationer. Dock upplevs doften distinkt och därför passar den kanske inte till alla. Bra att det även finns ett oparfymerat alternativ.

Slutsats 
Bats roll on Dam är utan tvekan en av de mer effektiva antiperspiranterna som vi har testat. Den har dessutom ett mycket bra pris.

KriterierBetyg
Kvalitet5/5
Applicering5/5
Resultat5/5
Förpackning5/5
Prisvärde5/5
Totalt25/25