Sök
Test - Apoliva Duschgel

Test - Apoliva Duschgel

Prisvärt val med markerad doft

2011-03-21

Delar av innehållet i Apoliva Duschgel är sheasmörbaserat och gelén ska verka vårdande och återfuktande. Resultatet blir bra, men det passar inte för doftkänsliga användare.

Apoliva Betyg Duschgel
Enkel förpackning
Förpackningen är en pärlvit plastub med silverfärgad text och ett somrigt mönster i grönt, gult och blått. Utseendet är enkelt, somrigt och tilltalande. Doften är till en början jättegod. Du känner hur den friska äppellukten blandas med en svag ton av mynta men ganska snart tar en stark obehaglig doft över. Som om någon blandat i gammal parfym som bara luktar starkt. Kombinerat med en varm ångande dusch blir, en doftkänslig person som jag, lätt vimmelkantig av lukten. Huden doftar dock gott efteråt, även om man kan ana den starka doften i bakgrunden.

Mjukgörande
Gelen känns först lite blaskig men om man tar sig tid och smörjer in ordentligt så känner man snart en härlig och mjukgörande känsla. Nästan lite oljigt. Huden känns alltså len och mjuk efter en dusch samt hyfsat väldoftande. Doften sitter i en bra stund, dock inte hela dagen. Det som förstör helhetsintrycket är den starka doften under duschen. Synd då fruktdoften framträder precis lika mycket och luktar väldigt gott.

Så gjorde vi: Under 16 dagar har produkten använts dagligen. Bedömningspunkterna är förpackning, doft, applicering, resultat och värde för pengarna.