Sök
Smartson Testpilot - Philips Sensotouch

Smartson Testpilot - Philips Sensotouch

30 Testpiloter utvärderar Philips Sensotouch

2011-03-10

Använder du rakhyvel eller rakapparat? Via Smartson har 30 personer utvärderat Philips Sensotouch under en månads tid. Läs den hudnära bloggen här.

Betyg ST 3D

Läs allt om testet här:smartsontestpilot.se/sensotouch/

Plus och minus från Testpiloterna
"Jag måste säga att jag fortfarande är smått förvånad samt imponerad av att en rakapparat kan leverera som denna Philips Sensotouch 3D. Det är en rakapparat som uppfyller alla ens krav på rakning, den rakar hudnära, snabbt, tyst, visar återstående batteritid i minuter och rengör sig själv".

"Jag gillar den. Den bästa rakapparat jag provat, dock skulle ett jämförelsetest mot konkurenter bättre visa dess ståndpunkt på marknaden".

"Bra och lättanvänd rakapparat, betyget dras ner något för den dåliga trimmern då en kompletterande produkt behövs".Sensotouch

"Raka vägen till en slät hy. En produkt som designmässigt är fulländad, härlig slät rakning och en läcker presentbox. Att önska sig mer vore en liten stålspegel att ha med sig i duschen.

"Detta är den klart bästa rakapparaten på marknaden och resultatet är helt i klass med hyvelrakning".

"Den bästa rakapparat jag har använt med ett något för högt pris och en underpresterande trimmer och onödig rengöringsstation".

TP 3D