Sök
Philips Sonicare Airfloss

Philips Sonicare Airfloss

Airfloss: ett alternativ till tandtråd

2012-10-04

Säger din tandläkare också att du bör flossa flera gånger i veckan? Philips har gjort ett försök till att göra aktiviteten lite roligare och lättare med deras Sonicare Airfloss. Läs vad de oberoende testpiloter tycker om Airfloss jämfört med tandtråd.

Under sommaren bjöds 300 testpiloter in via Smartson för att prova Philips Sonicare Airfloss. Airfloss är ett komplement till tandtråd. Därefter betygsattes produkten och mer än hälften angav även att det skulle rekommendera produkten till en vän. 
Bloggar i urval
Åsikterna var blandade hos testpiloterna. Läs vad de tycker om Airfloss här.

Jinnis betyg till Philips Sonicare Airfloss var blandat med olika åsikter och tankar. Ris för liten behållare till munskölj men ros för tidsåtgången som är mycket mindre än om man skulle använda tandtråd.

Bloggen ”Mamma i stan” har provat och utvärderat Philips Sonicare Airfloss, hon skriver om plus och minus samt kommenterar slutligen summan av kardemumman.  

Efter två veckors användande känner sig Jonas nu redo att betygsätta produkten. Han tycker att resultatet har blivit bättre och bättre ju längre han har använt Airfloss men han är fortfarande inte helt övertygad. Läs mer här.

Fakta om testprodukten
Philips Sonicare Airfloss är utformad för att rengöra mellan tänderna, den blåser samt sköljer bort eventuella matrester. Du kan själv välja om du vill fylla Airfloss behållare med vatten eller munskölj, en behållare rymmer två teskedar vilket räcker till två användningar.
Airfloss är utformat som ett komplement till tandborstning och istället för tandtråd. Kliniska tester visar att Airfloss tar bort upp till 99 procent mer plack mellan tänderna än enbart manuell tandborstning. 

airfloss-1
 
Så testar vi

Testet av Philips Sonicare Airfloss är ett samarbete mellan Philips och Smartson och genomfördes under 2012.