Sök
Lifting radiance 3d mask

Lifting radiance 3d mask

Ansiktslyft i 3d

2010-07-29

En mask av papper och konstsilke som ska lyfta ett trött ansikte? Vi blev såklart nyfikna och testade Europas första mask av detta slag.

Modell Betyg Pris Kommentar
Lifting radiance 3d mask 17 1600 Dyrt format

Sammanfattning

Enligt Sensai by Kanebo är formatet hämtat från Japan där indränkta ark används istället för kräm eller lera till ansiktsbehandlingar. 3d-masken ska ge ett naturligt lyft, vacker lyster och silkesmjuk känsla efter 10-20 minuters användning.

Inledning

En väldoftande extrahud
Själva masken som består av en blandning av pappersmassa och konstsilke, är formad efter ansiktets konturer. Den är lite kladdig att hantera och passformen är inte den bästa, vilket inte heller kan förväntas av en one size-produkt. Trots det är masken lättapplicerad och har andningshål vid näsa och mun samt hål vid ögonen. Väl på plats, sluter masken tätt om ansiktet och känns behagligt sval. Doften av orkidé, plommon och aprikos är underbart frisk och ökar välbehaget. Arket är genomdränkt av en genomskinlig formula som inte stelnar. Det känns som att formulan inte heller absorberas av huden och efter ett tag blir fukten lite obehaglig. Efter 20 minuter avlägsnas arket och formulan sköljs enkelt av.

Lite lyft för pengarna
Efter användning får ansiktet en ny fräschör och känns på något vis lättare. Det är dock svårt att se någon märkbar skillnad och troligen behövs behandlingen utföras under en längre period för tydlig effekt. Ett plus med denna typ av mask är att även om den känns kladdig mot huden, slipper du att den torkar och ”förstenar” ditt ansikte. Den sitter på plats men är ändå följsam vilket är praktiskt eftersom den ska verka i upp till ca 20 minuter. Betyget dras ned av det höga priset som inte kan motiveras utan tydligt lyft.

Så gjorde vi

Masken har använts efter tillverkarens anvisningar och verkningstiden har varit 20 minuter. Produkten är betygsatt efter kriterierna konsistens, applicering, resultat, förpackning och värde för pengarna. Maxbetyg är 25.

Lifting radiance 3d mask - Dyrt formatbetygLifting radiance 3d mask_2

Mängd: 6 ark á 35 mililiter
Pris per ark: 266 kronor
Betyg:
Konsistens: 4
Applicering: 4
Resultat: 3
Förpackning: 5
Prisvärde: 1
Totalt: 17/25