Sök
L300 for men - Shower & Shampoo

L300 for men - Shower & Shampoo

L300 for men - Shower & Shampoo

2010-09-28

Problemet med många badrumsartiklar som utlovar flera användningsområden är att deras mångsidighet sällan väger upp det faktum att resultatet alltför ofta blir ytterst mediokert. L300 shower / shampoo for men är tyvärr inget undantag.

Modell Betyg Pris Kommentar
L300 for men - Shower & Shampoo 12/25 35 Mediokert resultat

L300showershampoo-1

Förpackning     2
Doft2
Applicering3
Resultat2
Prisvärde3
Summa12/25

  

I teorin
L300 shower & shampoo for men är, precis som namnet avslöjar, en kombinerad duschtvål och ett schampo som innehåller bland annat panthenol (provitamin B5) som i teorin ska skänka hud, såväl som hår en mjuk och fräsch känsla. Etiketten skvallrar även om ytterligare ett par fuktbevarande ämnen som ser till att återställa hudens pH-värde.

Praktisk användning
I praktiken uteblir dock varje tillstymmelse av sensation. Håret känns strävt och livlöst, och det blir ingen skillnad alls i huden. Dessutom lider shower & shampoo av samma problem som många andra artiklar inom L300-serien och det är doften. Låt dig inte luras av textraden mild fragrance, som etiketten stoltserar med. Efter varje användning tvingas du dras med en både frän och påträngande parfymdoft.

Sammanfattning
Kortfattat är L300 shower & shampoo en produkt som tack vare sin överskådliga prislapp, är ett tacksamt alternativ då ens badrumsartiklar tagit slut, samtidigt som ekonomin tryter. Ett parfymfritt alternativ hade ändå varit att föredra.

Senast uppdaterad: 2019-03-08
Av: