Sök
Dermanord Face lotion

Dermanord Face lotion

Aromterapi för ansiktet

2010-04-29

Dermanord Face lotion är en 100 % naturlig ansiktskräm med eteriska oljor som hjälper huden att återfukta sig. Den är inget för den doftkänslige men resultatet är ljuvligt.

Modell Betyg Pris Kommentar
Dermanord Face lotion aromatherapy 22/25 165 Bra pris

Praktiskt format
Aromterapin är inrymd i en tubliknande plastförpackning med skruvkork. Plasten är av ett hårdare slag som gör den tålig och praktisk att ta med i väskan. Det är enkelt att dosera lagom mängd lotion utan att något går till spillo. Tuben blir dock lätt smutsig eftersom den är vit och ytan repas lätt, vilket gör att lyxkänsla uteblir.

Håller hela dagen

Konsistensen är krämig och dryg, storleken av ett lingon räcker till hela ansiktet. Lotionen klappas på med händerna på ansiktet och absorberas fort.
Huden blir direkt len och smidig och håller sig så hela dagen. Face lotion tynger inte ner, utan ger en uppfriskande känsla och huden får mer lyster. Sammantaget en behaglig och fungerande ansiktskräm.

Prisvärd men luktar starkt
Det som sänker omdömet är den kraftiga doften som hör eteriska oljor till. Face lotion doftar citron, men det är tyvärr ingen frisk arom utan påminner om halstabletter eller våtservetter. I jämförelse med andra ansiktskrämer som är 100 % naturliga, tillhör Dermanord den lägre prisnivån och eftersom detta är en riktigt bra produkt får den högt betyg i prisvärde.

AromterapiDermanord Face lotion aromatherapy
För: Normal till torr hud
Volym: 50 ml/100 ml
Cirkapris: 165 kronor/250 kronor

Så bedöms Dermond
Konsistens: 4/5
Resultat: 5/5
Förpackning: 4/5
Applicering: 5/5
Prisvärde: 4/5
Totalt: 22/25

Om produkten
Lotionen passar både som dag- och nattkräm men ska inte användas runt ögonen. Den innehåller eteriska oljor från bergamott och patchouli. Bergamottolja uppges vara antiseptisk och ha förmågan att lindra eksem. Patchouliolja sägs vara stärkande och regenererande.

Ingredienser
Aqua Purificata, Simmondsia Chinensis (Jojobaolja kallpressad), Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmör), Glycerin (från raps), Lactic Acid (Mjölksyra), Myristyl Alcohol (veg. fett), Cetearyl Alcohol (från kokos), Cetearyl Glucoside (från kokos och majs), Cera Alba (Bivax), Biosaccaride Gum-1 (från soja och majs), Citrus Aurantium Dulcis (C-vit.), Glyceryl Caprylat (från solros), Citrus Grandis (Grapefruktkärnextrakt), Undecylenoyl glycin (från solros), Capryloyl glycin (från solros och kokos), Pogostemon Patchouly (Patchouliolja), Pelargonium Graveolens (Geranium), Citrus Bergamia (bergaptenfri Bergamottolja).

Dermanord, www.dermanord.se, 0340-270000

Senast uppdaterad: 2018-08-21
Av: