Sök
Decubal Eco Body Lotion

Decubal Eco Body Lotion

Naturligt mjuk och len

2012-10-03

För många användare av lotion är det viktigt vad produkten innehåller. Här kan du läsa mer om 1000 testpiloters åsikter om Decubal Eco Body Lotion. Lever den ekologiska krämen upp till förväntningarna?

Under sommar och vinter behöver kroppen rikligt med återfuktning. Vi har bjudit in 1000 testpiloter för att testa Decubal Eco Body Lotion. Testpiloterna har nu utvärderat produkten samt delat med sig av sina oberoende åsikter.
Bloggar i urval
D12Här nedan presenterar vi ett urval av bloggar. Vill du ta del av alla testpiloters åsikter kan du göra det här.

Michaela hade upplevt att hennes hud var torr innan hon började testa Decubal Eco, läs mer om slutresultatet och hennes åsikter här. 
 
Miia har efter några veckors testande bildat sig en uppfattning om Decubal Eco, läs vad hon tycker om konsistens, doft och slutresultat.  
 
Decubal Eco är både ekologisk och svanenmärkt vilket är ett plus enligt Marias mening, dock är hon något besviken över att den även inte är djurvänlig.  
 
Fakta om testprodukten
Decubal Eco är en serie som innehåller en body cream, hand cream, body lotion och face cream. Hela serien innehåller endast ekologiska och naturliga ingredienser. Produkterna är även helt fria från parfym, färgämnen och parabener. För att få maximal återfuktning av huden så har ekologisk fläderblomma och olivolja valts för att nämna några inslag. 
Samtliga produkter är även svanenmärkta och ecocertmärkta. Svanens symbol är det officiella nordiska miljömärket samt garanterar att produkterna är lindriga mot miljön. Ecocert är ett oberoende certifieringsorgan för ekologiskt jordbruk och kosmetika som  används utbrett i hela världen. Kriterierna är att produkten bör innehålla minst 95 procent naturliga ämnen varav minst 10 procent ekologiska. Det slutliga kravet är att även förpackningen skall vara återvinningsbar.

Så gjorde vi
Testet av Decubal Eco Body Lotion är ett samarbete mellan Actavis och Smartson som genomfördes under sommaren 2012.