Sök
Dailies Total 1

Dailies Total 1

Ögonlins för dagen

2012-10-08

Är du linsbärare? Besväras du också av irriterade ögon framåt eftermiddagen? Kika in här för att se vad Smartsons testpiloter tycker efter att ha provat Dailies Total 1.

Smartson har bjudit in 1000 testpiloter till att testa kontaktlinsen Dailies Total 1. I erbjudandet ingick ett antal linser att prova samt en synundersökning hos Synsam . Här nedan kan du se slutbetyget för Dailies Total 1. 92 procent av testpiloterna säger även att de gärna skulle rekommendera kontaktlinserna till en vän.  

Bloggar i urval
Läs mer om testpiloternas åsikter i form av blogginlägg här.

Johannes gillade linserna men tyckte att priset var lite för högt, han håller tummarna för en prissänkning!

Fredde är van linsbärare och har tidigare använt en annan tup av linser, läs vad han tycker om Dailies Total 1 och läs vilket hans framtida val av linser kommer att bli.

Intrycket av linserna var mycket positivt enligt Desirée, beroende på dagsformen så håller linserna ofta hela dagen utan att irritera ögonen för mycket. Här kan du läsa hela inlägget.
 
Fakta om testprodukten
Dailies Total 1 är en så kallad silikonhydrogelkontaktlins med graderat vatteninnehåll som ökar från 33 procent i linskärnan och till cirka 80 procent i linsytan. Linsen är utformad med en yta som betstår till 80 procent av vatten vilket är lika mycket som ytan på ditt eget öga, detta bidrar till en förbättrad andningsförmåga. Kontaktlinserna har även en bra glidfaktor vilket minimerar friktionen mellan kontaktlinsen och ögats ömtåliga vävnader, det gör även att linsen blir bekvämare att bära.

dailes-450

Så gjorde vi
Testet av Dailies Total 1 är ett samarbete mellan Cibavision och Smartson och genomfördes under 2012.