Sök
Cicamed serum aha

Cicamed serum aha

Dubbel skönhetssömn

2011-09-01

När det blir kallare utomhus är det läge att investera i lite extra omtanke för huden som ofta kan bli torr och tappa lite av sommarfärgen. Smartson testar nattserumet Cicamed aha.

Cicamed serum aha_betyg

Cicamed serum aha är ett nattserum som ska stimulera till ökad cellförnyelse och återfukta på djupet, vilket resulterar i en klarare hy med mer lyster. Serumet ska användas som kur i minst åtta veckor och appliceras på kvällen på rengjord hy i ansikte och på halsen. Därefter låter man produkten verka i tre minuter. Har man känslig och tunn hy, rekommenderas istället att man använder serumet 2-3 gånger i veckan.

Cicamed serum aha_1

Svag doft men bra resultat
Kuren kommer i en liten, vit flaska med pumpfunktion. Förpackningen är överlag lätt att använda men ibland fastnar pumpen och man får trycka till lite extra för att få ut önskad produktmängd. Eftersom serumet är drygt, behövs bara en liten mängd vid varje applicering. Den känns svalkande på huden och absorberas snabbt. Serumet doftar inte speciellt mycket och önskvärt hade varit en tydligare doft, eftersom produkten i övrigt är skön att använda. 

Resultatet låter inte vänta på sig. Redan efter en veckas användning ser huden klarare ut. I produktbeskrivningen står det att porerna förminskas och även om jag inte upplevde att porerna blev mindre som sådana ut, såg huden betydligt jämnare ut och porerna upplevdes renare. Efter åtta veckor håller effekten i sig och det känns som dosen skönhetssömn fördubblats.

Så gjorde vi
Cicamed serum aha har använts dagligen på rengjord hy under åtta veckor.

Om produkten
Enligt tillverkaren är Cicamed organic science en ekologisk och miljövänlig hudvårdsserie utan tillsatser. Aha-serumet ska innehålla antioxidanter från vitamin E, ekologiskt grönt och rött te och naturligt lactic acid, som exfolierar och stimulerar till ökad cellförnyelse.

Cirkapris: 450 kronor för 30 ml
Köpinfo:www.skincity.se, 08-6400100