Sök
Barnängen Yoghurt smoothie röda bär

Barnängen Yoghurt smoothie röda bär

Ulf Magnusson: "Förläng sommaren"

2010-08-31

Skönhetsredaktör Björklund stack till mig en ny flaska Barnängen duschkräm innan semestern. Det som utmärker krämen är att den innehåller yoghurtprotein samt har en söt och fruktig doft. Det doftar sommar helt enkelt.

Modell Betyg Pris Kommentar
Barnängen Yoghurt smoothie röda bär 18/25 25 Silkeslen

Så gjorde vi

Produkten är testad och betygsatt efter kriterierna konsistens, applicering, resultat, förpackning och prisvärde.

betygUtan att generalisera så är det ganska troligt att en rosa flaska med söt fruktdoft i första hand inte är avsedd för män, men eftersom jag brukar stjäla min sambos duschkräm är det ju inte fel att få ha en flaska helt för sig själv. Något hon säkerligen uppskattat under testperioden.

Sett till namnet hade denna produkt lätt kunnat stå i mejerihyllan, tur då att förpackningen avslöjar dess verkliga innehåll. Yoghurt smoothie röda bär heter krämen vilket ska anspela på dess doft, innehåll och konsistens. Men att peka ut vilka röda bär som döljer sig bakom doften är inte det lättaste. Enligt tillverkaren är det hallon med inslag av granatäpple, men just detta har jag svårt att urskilja. Däremot är det inget fel på doften som är söt och fräsch utan att bli alltför sliskig. Konsistensen hos krämen är annars det bästa, då den är silkeslen och mjölkaktig utan att för den sakens skulle bli för tunn. Det går att få till ett ordentligt lödder och känslan av mjukhet finns efter duschen även om detta snabbt går att torka bort med handduken. Ett extra plus till förpackningen som enkelt kan öppnas och stängas med en hand. Att jämföra en duschkräm och en charterresa låter sig såklart inte göras, men detta är i varje fall ett billigare sätt att förlänga sommarkänslan.

Snabbfakta
Hudtyp:
Normal
Volym: 250 ml
Pris/ml: 10 öre
Cirkapris: 25 kronor