Sök
Test - Sensai Bronzing powder

Test - Sensai Bronzing powder

Piffa upp hyn

2010-04-15

Efter vintern kan hyn kännas blev och lite glåmig. Då används med fördel ett solpuder. Bronzing powder från Kanebo Sensai ger förvisso bra resultat men smakar det så kostar det som det brukar heta.

Modell Betyg Pris Kommentar
Sensai Bronzing powder 19/25 445 Dyr men bra

Inledning

Sensai Bronzing powder 1Sitter bra men kostar mycket
Pudret har en lätt formula som inte täpper igen porerna när det appliceras. Produkten sitter bättre på hy med foundation men vill du snabbt ha lite färg på kindbenen går det alldeles utmärkt att applicera på osminkad hy. Det lilla formatet på förpackningen med spegel och borste gör den enkel att bära med sig i väskan. Alltså perfekt de dagar och kvällar du är på språng och behöver bättra på makeupen, även om det inte är nödvändigt särskilt ofta då pudret sitter bra nästan hela dagen. Den medföljande borsten fungerar utmärkt att applicera med och spegeln underlättar. Sett till resultat och den smidiga storleken på förpackning är Sensai Bronzing powder ett mycket bra alternativ. Men priset samt mängden puder kan nog avskräcka en och annan köpare. Du betalar nästan en hundralapp per gram puder och det finns många andra bra solpuder på marknaden till mycket lägre pris.

Så gjorde vi:
Sensai Bronzing powder har applicerats med den medföljande borsten på hy med och utan foundation. Därefter bedömdes kvalitet, applicering, resultat, förpackning och prisvärde. Maxbetyget är 25.

Kanebo Sensai Bronzing powder

Nyans: BP02 Deep tan
Volym: 4,5 gram
Cirkapris: 445 kronor

Kvalitet: 5/5
Applicering: 3/5
Resultat: 4/5
Förpackning: 5/5
Prisvärde: 2/5
Totalt: 19/25

Om produkten: Kanebo Sensai Bronzing powder är ett bronsfärgat puder. Tillverkaren lovar att produkten ska ge huden en jämn, genomskinlig solsmekt ton. Pudret innehåller en sammansättning vid namn Moist tight-fit som ska innehålla en hög koncentration av Moistended powder. Detta ska göra huden behagligt återfuktad. Bronzing powder innehåller även Koishimaru silk extract och finns i två färgnyanser. Spegel samt borste ingår i förpackningen.

Senast uppdaterad: 2018-08-21
Av: