Sök
Test - Nuxe Huile Prodigieuse Or

Test - Nuxe Huile Prodigieuse Or

Skimra som solen

2009-06-17

Nuxe Huile Prodigieuse Or är en skimrande olja som kan användas till många olika områden på kroppen. Den lämnar en härlig känsla på huden och glimmar som mest i solljus.

Modell Betyg Pris Kommentar
Nuxe Huile Prodigieuse Or 19/25 365 Vårdande lyster

Sammanfattning

När du äntligen har fått lite färg på kroppen efter vintern kan det vara fint att framhäva den. Med Nuxe Huile Prodigieuse Or skapar du enkelt en skimrande effekt som gör att du ser brun och fräsch ut. Oljan kan även användas i håret även om själva skimmereffekten syns mest när oljan används på huden.

Inledning

Om produkten
Nuxe Huile Prodigieuse Or är en torr olja som går att använda till ansikte, kropp och hår. Formulan består av sex aktiva vegetabiliska oljor samt E-vitamin som ska vara mjukgörande och återuppbyggande. Oljan innehåller guldskimmer och de multireflekterande pärlemorpartiklarna ska ge huden lyster. Produkten finns i två flaskstorlekar, 50 ml och 100 ml.

Testresultat
Oljan passar utmärkt för ben, dekolletage och axlar men användningsområdet är brett. När oljan appliceras i håret blir resultatet inte glittrande överhuvudtaget utan håret känns mest oljigt. Produkten lämpar sig bäst på hyn där den också ger mest skimmereffekt. I vissa mörkare ljus syns inte effekten lika väl utan det är i solljus som hyn riktigt glänser. Oljan går snabbt in i huden efter applicering och den känns härlig och återfuktad. Lukten är ganska markant till en början men den avtar och doften blir efter ett tag lite mildare. Flaskans lilla mynning är inte helt optimal då det blir mycket duttande för att få ut tillräcklig mängd. Oljan lyfter verkligen en solbrun hy även om produkten också passar bra till blekare hudtoner.

Slutsats
Nuxe Huile Prodigieuse Or vinner höga poäng för att den ger ett härligt skimmer samtidigt som den innehåller en rad vårdande ingredienser. Att kombinera funktion med praktiska egenskaper är ett vinnande koncept så här i sommartider.

Så gjorde vi

Oljan har testats på solbrun hud samt på mörkt hår. Därefter har produkten bedömts utifrån kvalitet, applicering, resultat, förpackning och prisvärde. Priset avser 50 ml. Maxbetyg är 25.

KriterierBetyg    
Kvalitet5/5
Applicering4/5
Resultat4/5
Förpackning3/5
Prisvärde3/5
Totalt19/25