Sök
Test - Lumene Radiant touch

Test - Lumene Radiant touch

Möt våren med klar blick

2011-03-18

Lumenes nya crème-ögonskugga ger bra valuta för pengarna - skimrande, sobra färger som ljusar upp och öppnar ögat lagom till vårsolen, utan att klumpa. Bara man lyckas applicera den ordentligt.

Betyg - Radiant touch
Lumene har över åren positionerat sig bland sminkhyllorna som ett mycket prisvärt alternativ. Deras hudprodukter med naturliga, nordiska ingredienser bjuder på en kvalitet som överstiger dess prisnivå. Naturligtvis blir man då lite nyfiken när de släpper en serie crème-ögonskuggor i skimrande färger lagom till vårmakeupens intåg. Ögonskuggan kommer i fyra diskreta, sobra färger, som kan göras starkare genom att man lägger två lager.
Precis som utlovat så är ögonskuggans konsistens mycket lätt, men det är tyvärr inte bara positivt. Krämen flyter ut ur tuben lite för snabbt och är svår att kontrollera vid applicering med fingret. Väl på ögonlocken smälter den däremot lätt in i huden utan att bli fet eller klibba. Den klumpar heller inte i ögonlocksvecket under dagens gång, vilket många crème-ögonskuggor annars tenderar att göra. Färgen är heller inte särskilt tydlig i slutet av dagen.
Om man inte använt crème-ögonskugga tidigare är Lumene ett bra val - diskreta, klassiska färger som  inte klumpar.

Så gjorde vi
Vi testade nya Lumene Radiant Touch cream eyeshadow i två färger: Nude och Satin Glow.
Pris: 115kr /9ml