Sök
Test - Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow

Test - Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow

Ögonskugga med ny teknologi

2011-07-12

Marshmallow-liknande konsistens, så beskriver Lumene sin senaste ögonskugga Blueberry long-wear crystal eyeshadow. Ny teknologi ska göra att ögonskuggan smälter in på huden.

Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow_betygsgrafik

Ögonskuggan kommer i sex skimrande nyanser med klara färgpigment som ger en högblank, reflekterande finish.

Lättapplicerad
Enligt Lumene har Blueberry long-wear crystal eyeshadow en revolutionerande teknologi. Skuggan ska kombinera det bästa av samtliga typer av ögonskuggor såsom puder, mousse, kompakt samt flytande form. Som tillverkaren lovar är den enkel att applicera och smälter in i huden på ett harmoniskt vis. Ingen appliceringsborste medföljer dock. För en mer intensiv färgnivå går det bra att applicera flera gånger och skuggan kan även bättras på framåt kvällen utan att det klumpar på ögonlocken.

Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow_1

Fallande glitter
De fyra nyanserna som vi har testat ger en metallisk look. Den enda som avger rester och faller ner under ögat vid applicering är nummer 23 Ice crystal. I vårt test var även glittret synbart dagen efter trots noggrann rengöring kvällen innan. Som namnet antyder ska Blueberry long-wear crystal eyeshadow ge ett långvarigt resultat. Den blå nyansen 24 Archipelago sitter inte lika länge som de övriga vi testat utan släpper under dagen.

Det är ingen tvekan om att Lumenes nya ögonskugga har fina färgnyanser och att den är lättapplicerad. Men den får inget toppbetyg på grund av fallande rester och ögonskugga som släpper.

Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow_2

Så gjorde vi
Vi har testat fyra nyanser; 21 Magical polar, 22 In the meadow, 23 Ice crystal och 24 Archipelago. Ögonskuggorna har testats under ett par dagar på väl rengjorda ögonlock. Ingen primer har använts.  

Om produkten
Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow innehåller fröolja från nordiskt blåbär. Volymen är 2,5 gram och produkten kommer till butik i augusti 2011.

Köpinfo: www.lumene.se