Sök
Test - Lumene Blueberry eyebrow pencil

Test - Lumene Blueberry eyebrow pencil

Fixa rena bryn

2011-07-10

Lumene lanserar Blueberry eyebrow pencil som ska hjälpa till att framhäva ögonbrynen. Den innehåller naturliga vaxer och fröolja från nordiska blåbär.

Lumene Blueberry eyebrow pencil_betyg

Att framhäva ögonbrynen kan göra mycket för ansiktets inramning. Även om du har markerade ögonbryn finns det ofta partier med glesare hårväxt som kan behöva fyllas i. Tänk på att inte använda för mörk nyans, det kan lätt göra att du ser ut som Groucho i Bröderna Marx.

Mjuka nyanser
Lumene Blueberry eyebrow pencil kommer i tre färger: Grey black, Grey brown och Blond. Nyanserna är mjuka och passar de flesta i alla åldrar. Vi har testat nyansen Blond som ger tillräckligt med effekt även i mörka ögonbryn. Hundra procent naturliga vaxer utgör konsistensens bas. Pennan är lättapplicerad och udden är mjuk, det är enkelt att få till en snygg inramning. På locket till pennan sitter en borste som används för att jämna till färgen samt forma brynen. Den gör ett bra jobb och formar ögonbrynen riktigt snyggt.

Lumene Blueberry eyebrow pencil_2

Ihållande resultat
Resultatet varar hela dagen och tack vare att det inte behövs många drag för att få till snygga ögonbryn kommer pennan att räcka länge. Plus för att produkten inte innehåller silikoner, doftämnen, parabener eller övriga konserveringsmedel samt för att den är fri från mineralolja och alkohol.

Så gjorde vi
Ögonbrynspennan, nyans Blond, är testad under ett par dagar. 

Om produkten
Lumene Blueberry eyebrow pencil innehåller fröolja från nordiska blåbär som ska ge huden näring och skydd. Den innehåller även 100 % naturliga vaxer.

Cirkapris: 80 kronor
Köpinfo:www.lumene.se