Sök
Test - Esteé Lauder Perfectionist

Test - Esteé Lauder Perfectionist

Ungdomlig lyster

2011-01-14

Esteé Lauder presenterar ett serum som ska öka hudens kollagenproduktion och på så sätt släta ut rynkor, pigmentförändringar och fina linjer. Redan efter två timmar sägs den kunna verka. Det låter otroligt men man märker viss skillnad redan samma dag. Läs Sofie Vibloms första intryck om produkten.

Esteé Lauder Perfectionist [CP+] wrinkle lifting serum
Redan ett par timmar efter första appliceringen kan man se en viss skillnad på ansiktets lyster och inom ett par dagar kan man även känna att ansiktet blivit mer följsamt. Det är förvisso små tecken som visar sig under första provveckan men det bådar gott inför fortsatt användning.

EL PFör att lättare kunna se resultatet applicerades endast ena ansiktshalvan under fyra dygn och de fina linjerna kring ögonen minskade en aning på den halvan som behandlats. Skillnaden mellan resten av ytan på ansiktshalvorna uteblev dock. Åtminstone rent synligt. Däremot kändes den behandlade halvan lenare än den obehandlade då man kände med händerna på den.
Det är definitivt värt att prova på en längre behandling med detta serum då man faktiskt kan märka av resultat på mindre än en veckas användning.

Applicering
Serumet är tunt och lätt att applicera. Det känns lite blaskigt men går snabbt in i ansiktet och har en fräsch blommig doft som är precis lagom stark. Det krävs ingen stor mängd av krämen så de 30 ml som flaskan innehåller bör hålla länge.

Förpackning
Serumet levereras i en snygg lila glasflaska. Bara det faktum att flaskan är av glas ger den en lite lyxigare känsla. Det är en pumpflaska och ett par tryck räcker för att smörja in hela ansiktet. Den är liten, kantig och tar inte för stor plats i badrumsskåpet.

Så gjorde vi
Varje morgon under sju dygn smordes ansiktet in efter att ha rengjorts noggrant. För att lättare kunna se effekten fick ansiktet därefter vila en dag innan ena halvan smordes in under ytterligare fyra dygn.

Produkt: Esteé Lauder Perfectionist [CP+] wrinkle lifting serum
30 ml:
720 kronor
50 ml: 995 kronor