Sök
Test - Caviar of Switzerland Intensive Eye Cream

Test - Caviar of Switzerland Intensive Eye Cream

Ögonkräm i lyxförpackning

2011-07-01

Kan man undvika påsar under ögonen? Smartson testar en ögonkräm från Caviar of Switzerland, men prislappen på den lilla tuben gör att man osökt kommer att tänka på den ryska kaviaren istället.

eye_caviarRynkor tar jag med en klackspark (allting är ju relativt) men av någon outgrundlig anledning är min värsta mardröm gigantiska påsar under ögonen. Därför verkar jag alltid vara på jakt efter den perfekta ögonkrämen. Krämen ska vara lagom i konsistensen (varken för tunn eller för tjock), återfukta ordentligt och gärna sudda bort de värsta tvättbjörnsringarna.

Caviar of switzerlands intensive eye cream är en ögonkräm i lyxklassen. Krämen kommer i en avlång och nätt pumpflaska som ser ut som ett marmorerat läppstiftsetui. Pumpfunktionen fungerar perfekt och man får precis rätt mängd kräm med ett pump, inga av de värdefulla dropparna går till spillo. Krämen doftar ganska gott, men lite väl åt det damiga hållet – påminner om min mormors handkräm. Det kanske inte är så konstigt i och för sig, eftersom krämen är gjord för mogen hy.

Krämen är helt underbar att använda, den absorberas lätt runt ögonen och efter en veckas tid ser området runt ögat lite piggare ut och skuggorna har mattats. Var min skönhetsbudget obegränsad skulle jag gärna använda intensive eye cream hela tiden.

Så gjorde vi
Ögonkrämen applicerades runt ögat morgon och kväll i en veckas tid.

Om produkten
Caviar of switzerlands intensive eye cream innehåller ekologiskt blomstervatten från trollhassel, företagets eget caviar extrakt och olika vitaminer. Den säger sig strama till den känsliga huden runt ögat, minimerar fina linjer och rynkor och minska mörka ringar.

Cirkapris: 900 kronor för 15 ml
Köpinfo: www.skincity.se, 08-6400100