Sök
Test - Becca Luminous SPF 20+

Test - Becca Luminous SPF 20+

Doften sänker betyget

2011-03-03

Med hudvård och makeup i ett gör det Australiensiska märket Becca en produkt som verkligen ser ut och känns som hud. Totalt 15 trovärdiga färger gör matchingen enkel oavsett vilken hudnyans du har.

Becca Luminous Skin Color SPF 20+ -2011

Så gjorde vi
Becca Luminous Skin Color SPF 20+ testades under två veckor som foundation. Därefter bedömdes förpackning, applicering, doft, resultat och prisvärde.

Becca Luminous skin color SPF 20+ kombinerar egenskaperna från en färgad dagkräm och en tunn foundation för att ge ett naturligt och vackert resultat. Innehållet av anti-oxidanter, anti-inflammatoriska och antiseptiska ingredienser förbättrar hudens utseende genom att ge en fräsch och jämn yta samtidigt som den skyddar huden med solskyddsfaktor 20.

Resultat
Man kan inget annat än att hålla med Becca om att resultatet av Luminous skin color SPF 20+ är bland det mest naturliga på marknaden. Produkten är lättflytande, täcker iminimalt men jämnar ändå ut skavanker på ett naturligt och trovärdigt sätt. Färgutbudet är väldigt unikt och de som har svårt att hitta en naturlig färg hos andra märken kan ge Becca en chans. Detta hade varit en fantastisk produkt om den inte hade varit så otroligt parfymerad. Doften är sötsliskig och potent och sitter i under många timmar. De känsliga kommer inte att kunna använda den här produkten. Varför företag envisas med parfym i deras ansiktsprodukter är fortfarande ett mysterium då de inte bidrar med några positiva egenskaper för huden. Solskyddsfaktorn som Becca beskriver är ingen som man kan förlita sig på eftersom de aktiva ingredienserna inte är utmärkta. Att sen vissa färger har SPF 20 och andra SPF 25 är också ett litet mysterium som inte har någon logiskt mönster. Ingen av de 15 färgerna kan därför användas istället för solksyddsfaktor.
Förpackningen är väldigt lyxig i en slank flaska med Beccas logo i metall på korken. Utrustad med pump gör den användningen hygienisk och enkel. Priset ligger i överkant för en produkt på 50 ml men resultatet är otroligt bra så man kanske kan bita ihop ändå. Produkten är utomordentligt utformad med anti-oxidanter och vitaminer, huden ser fräsch och jämn ut men samtidigt tar det emot då parfymen och bristen på solskydd drar ner betyget. Om Becca omformulerade och gjorde produkten parfymfri med godtagbart solskydd skulle det här vara en riktig Grand Slam på marknaden.