Sök
Test av Max Factor Masterpiece Glide

Test av Max Factor Masterpiece Glide

Lyckas med linjerna

2009-05-14

Masterpiece Glide & Define liquid eyeliner från Maxfactor är en flytande eyeliner med filtspets som både passar nybörjaren men även den rutinerade sminkaren.

Modell Betyg Pris Kommentar
Maxfactor Masterpiece Glide & Define liquid eyeliner 24/25 105 Räcker länge

Sammanfattning

För att lyckas med jämna och fina linjer underlättar en bra applikator. Maxfactor har tagit till vara på makeupartisternas kunskap vilket har resulterat i en eyeliner som ska ge perfekt färgresultat vare sig du är nybörjare eller inte.

Inledning

Maxfactor Masterpiece Glide Define liquid eyeliner 1Om produkten
Masterpiece Glide & Define finns i tre nyanser: black, black brown och smoke och innehåller 1 ml vilket enligt tillverkaren ska räcka till 1500 appliceringar.

Användning
Denna eyeliner kommer i ett kompakt och smidigt format som är enkel att hantera. Locket skruvas lätt av och förpackning skakas för att filtspetsen ska få tillräckligt med färg. Därefter är det bara att applicera. 

Testresultat
Förpackningens storlek gynnar appliceringen och känns bra i handen när linjen målas. Filtspetsen är följsam och det är enkelt att få till en jämn linje. Resultatet beror självklart på hur stor vana du har men Glide & Define lämpar sig även mycket väl för nybörjaren. Det går att både måla tunnare eller tjockare streck tack vare att spetsen är lite smalare längst fram. Förpackningen bör skakas om innan användning för att uppnå optimalt färgresultat men det går att måla flera gånger om så önskas. Torktiden är relativt snabb och eyelinern kladdar inte ner ögonfransarna. Den sitter bra hela dagen och är lätt att tvätta bort.  

Slutsats
Utformningen av filtspetsen gör denna eyeliner lättanvänd oavsett vilken typ av linje du vill måla. Stort plus för att konsistensen är kladdfri och att tillräckligt med färg kommer direkt. Att Glide & Define räcker till många appliceringar samt att priset är tilltalande bidrar till det höga omdömet. Glöm dock inte bort att en flytande eyeliner är en färskvara och har en begränsad användningstid.  

Så gjorde vi

Maxfactor Masterpiece Glide & Define har testats på vardags- och fest makeup. Därefter bedömdes kvalitet, applicering, resultat, förpackning och prisvärde. Maxbetyg är 25.

Kvalitet

5/5

 
Applicering

4/5

 
Resultat

5/5

 
Förpackning

5/5

 
Prisvärde

5/5

 
Totalt

24/25