Sök
Pressvisning - Maybelline 2011

Pressvisning - Maybelline 2011

Höstnyheter och amerikansk frukost

2011-09-26

Maybelline New York bjöd in till pressfrukost för att visa upp höstens nyheter för 2011. På plats fanns även representanter från Garnier för att presentera en ansiktskräm som slagit stort i Asien.

Maybelline_1

Höstens nyheter innehåller bland annat en foundation men anti-age egenskaper, eyeliners för dramatisk look, en primer som ska ge den där babylena hyn samt en mascara som ska få fransarna att se ut som vingar.

Dramatisk look och sotiga ögon
För femte året i rad var Maybelline New York makeup sponsor av Mercedes-Benz fashion week i New York som gick av stapeln den 8-15 september. Lagom till hösten presenterar de makeup-nyheter som de är mycket stolta över.

Instant anti-age eraser är, som namnet anger, en åldersreducerande foundation men en annorlunda applikator. Den innehåller gojibär och kollagen som ska vara mycket kraftfulla anti-ageing- ingredienser enligt tillverkaren. Rekommenderat pris är 149 kronor. The smoother skin retexturizing primer är produkten som ska ge jämn och slät hy och trolla bort kråkfötter och uttrycksrynkor. Rekommenderat pris är 139 kronor.

Det kommer även en hel del nyheter för ögonen. I Master liner-serien ingår två olika eyeliners. Master drama som är en vattenfast kolpenna vars resultat ska vara i upp till 16 timmar och Master precise som med sin 0,4 mm tunna spets ska göra appliceringen enkel.  Rekommenderat pris för  Master drama är 89 kronor och 99 kronor för Master precise.

En rad nya ögonskuggor finns också med i höstens utbud. Eye studio color cosmos duo med rekommenderat pris på 119 kronor och Eye studio smokey eye collection med ett pris på 135 kronor. Den förstnämnda passar bra till vardagsmakeupen och den sistnämnda för fest. Maybelline utökar även sin mascara-serie Volume express med Falsies flared som ska ge uppåt- och utåtböjda fransar med fokus på yttre ögonvrån. Rekommenderat pris är 145 kronor.

Succén som äntligen har kommit till Sverige
På pressfrukosten meddelades även att Garniers BB-creme nu även lanseras i Sverige. Produkten har slagit stort i Asien och är är mycket populär. BB står för blemish balm och ska ha en förmåga att lugna och lindra huden enligt tillverkaren. Krämen ska uppfylla fem behov i bara ett steg: jämna ut, återfukta, korrigera, ge lyster samt ge SPF-skydd. Det rekommenderade priset är 115 kronor.

Tester på samtliga produkter kommer självklart att publiceras på www.smartson.se under hösten 2011.