Sök
Lumene Waterproof eye makeup remover

Lumene Waterproof eye makeup remover

Tar inte bort allt vattenfast smink

2009-11-04

Lumene Waterproof eye makeup remover tar bort vattenfast smink men fungerar inte optimalt. Produkten kan även användas till att ta bort läppmakeup enligt tillverkaren.

Modell Betyg Pris Kommentar
Lumene Waterproof eye makeup remover 15/25 75 Inget toppresultat

Sammanfattning

Så använder du Lumene Waterproof 
Lumene Waterproof eye makeup remover ska ta bort vattenfast ögonmakeup men ska även fungera för att ta bort läppmakeup. Flaskan bör skakas om före användning så att den delade vätskan blandas samman. En bomullsrondell fuktas och hålls mot det stängda ögonlocket. Därefter torkas ögonmakeupen försiktigt bort. Förpackning innehåller 100 ml.

Testresultat - medelbra prestation
Det mest tilltalande med produkten är det låga priset. Lumene Waterproof eye makeup remover får visserligen godkänt men fungerar bara okej på vattenfast smink. Tyvärr syns spår av den vattenfasta mascaran under ögat efter att removern använts. Förvisso är detta ganska vanligt även hos dyrare märken. Removern gör däremot ett strålande jobb när det kommer till smink som inte är vattenfast. Ögonskuggan försvann med några få svep. Ytterligare minus får produkten på grund av att den inte är särskilt dryg. Det krävs en större mängd på bomullsrondellen för att den ska klara sin uppgift. Removern fungerar väl på läppmakeup men den oljiga konsistensen sipprar in i munnen vilket inte är särskilt trevligt. I det stora hela är detta ett prisvärt alternativ som resultatmässigt inte gör sämre ifrån sig än många andra dyrare märken. Men vill du ha det allra bästa i sminkväskan bör du titta på andra alternativ.  

Betyg
Kvalitet: 3/5
Applicering: 3/5
Resultat: 2/5
Förpackning: 3/5
Prisvärde: 4/5
Totalt: 15/25 

Så gjorde vi:
Lumene Waterproof eye makeup remover har testats på vattenfast mascara, vanlig ögonskugga samt på läppar målade med läppstift. Därefter har produkten bedömts utifrån kvalitet, applicering, resultat, förpackning och prisvärde. Maxbetyg är 25 poäng.

Kundkontakt: www.lumene.se

 

Senast uppdaterad: 2018-08-21
Av: