Sök
Lumene Excellength mascara

Lumene Excellength mascara

Intensiv svart

2010-03-19

Letar du efter den perfekta mascaran? Testa Lumene Excellength mascara. Med en bra borste och en intensiv svart färg får du väldefinierade och separerade ögonfransar.

Modell Betyg Pris Kommentar
Lumene Excellength mascara 18/25 155 DefinieradExcellength är en bra mascara med ett resultat som ger en intensiv svart färg och väldefinierade fransar. Mascaran fäster ordentligt så det är nästan lite svårt att tvätta av den. Tyvärr uppnår vi inte den extrema längden på fransarna som utlovats. Resultatet är ändå mycket bra och det är framför allt den lättarbetade borsten och den rika färgen som anses vara det bästa med produkten.

Naturliga ingredienser
Excellength mascara innehåller stamcellsextrakt från äpple vilket enligt tillverkaren ska bidra till att förstärka och reparera fransarna samt även öka tillväxten inifrån. En annan ingrediens är vit torv som sägs förstärka och skydda. Den innehåller också naturliga vaxer som ska göra att mascaran enkelt fäster vid fransarna och ger både fyllighet och dramatik.

Till 88 % innehåller den naturliga ingredienser som ska ge fransarna extrem längd och bästa välmående. Bra att veta är att den inte innehåller alkohol, doftämnen eller parabener.
Mascara_1

Applicera mascaran sist
För bästa resultat läggs den vanliga makeupen först och avslutas med applicering av mascara. Börja med de små nedre fransarna och applicera därefter upptill. Borsten ska hållas vågrätt och fransarna målas från rot till topp. Den smala lite glesa plastborsten ska göra att man även kommer åt de minsta fransarna i ytterkanterna. Mascaran ska varken kladda eller smula samt vara lätt att tvätta av.

Väldesignad borste
Den smala plastborsten är lättarbetad och separerar fransarna på ett effektivt sätt. Man målar enkelt fransarna nertill och de små längst in. Den svarta färgen är mycket intensiv vilket är uppskattat och ger ett definierat resultat. Konsistensen är mycket bra till att börja med men redan efter någon veckas användande börjar produkten att upplevas lite kladdig. Drar man av färgen på ett papper innan användning så funkar det bättre. Färgen sitter som berg och nackdelen är att det är svårt att få bort allting vid rengöring. Vi upplever inte heller någon extrem längd eller tillväxt av ögonfransarna.

Bra köp till sminkväskan
Excellength mascaran ett fint resultat med väl definierade fransar. Den intensivt svarta färgen och borstens utformande är de två kvaliteterna som uppskattas mest med mascaran. Mascaran bedöms som ett mycket användbart alternativ i sminkväskan. En bra mascara till ett överkomligt pris.

Så gjorde vi:
Mascaran testade under 3 månader. Därefter bedömdes kvalitet, applicering, resultat, förpackning och prisvärde. Maxbetyg är 25.

Betyg
Kvalitet: 3
Applicering: 4
Resultat: 4
Förpackning: 3
Prisvärde: 4
Totalt: 18/25

Kundkontakt:www.lumene.se 

Senast uppdaterad: 2018-08-21
Av: