Sök

Testad primer: Ger ett ihållande resultat

2009-10-30

Lumene beauty base eyeshadow är en primer som lovar att fixera din ögonskugga och få den att sitta bättre och längre. Läs vad Smartsons Susan Bogyo tycker om produkten.

Modell Betyg Pris Kommentar
Lumene Beauty base eyeshadow primer 20/25 100 Lingon på locken

Sammanfattning

Om produkten - fungerar även som läppmakeup 
Lumene beauty base eyeshadow primer innehåller fröolja från arktiska lingon som ska ge huden lyster. Lingonen består av närande flavonoider, återfuktande ämnen, antioxidanter och C-vitamin. Lingonfröoljan ska enligt tillverkaren bidra till att effektivt reparera huden. Primern passar alla hudtyper och har en neutral beige ton. Den kan även användas som primer för läppmakeup. Produkten är oparfymerad och innehåller 7 ml.

Testresultat - så presterar Lumene
Lumene beauty base eyeshadow primer fixerar ögonmakeupen väl och gör att den sitter hela dagen. Dock bör man avvakta en stund med att lägga på ögonskugga innan primern hunnit torka. Annars är det lätt hänt att ögonskuggan smular sig en aning vilket gör att ögonlocket ser skrynkligt ut. Plus för den neutrala beigea ton som smälter in med ögonlockets färg på ett bra sätt. Konsistensen är mjuk och produkten är lättapplicerad vare sig du använder en pensel eller fingertoppen. En liten mängd trycks ur tuben och stryks ut på ögonlocken och primern jämnas snabbt ut. Ögonskugga, eyeliner och kajalpenna är alla lätta att appliceras efter att primern lagts på och ögonskuggans färgton ändras inte av produkten. Tack vare ett ihållande resultat och en smidig användning får Lumene beauty base eyeshadow primer ett högt betyg.

Så gjorde vi:
Lumene beauty base eyeshadow primer har endast testats på ögonlocken och inte på läpparna.  Därefter har produkten bedömts utifrån kvalitet, applicering, resultat, förpackning och prisvärde. Maxbetyg är 25 poäng.

Betyg:
Kvalitet: 4/5
Applicering: 5/5
Resultat: 3/5
Förpackning: 4/5
Prisvärde: 4/5
Totalt: 20/25

Kundkontakt: www.lumene.se

Senast uppdaterad: 2018-08-21
Av: