Sök
Kanebo Sensai Hydrachange cream

Kanebo Sensai Hydrachange cream

Källan till evig ungdom?

2010-04-06

Kanebo Sensai lanserar tre nya produkter i serien Cellular performance hydrating. Smartson har testat Hydrachange cream som är en kräm i gelform.

Modell Betyg Pris Kommentar
Kanebo Sensai Cellular Performance Hydrachange cream 17/25 1445 kronor Passar inte alla plånböcker


Kanebo Sensai Cellular Performance Hydrachange cream är en kräm i gelform. Serien där krämen ingår är skapad för att motverka den försämringen av hyaluronsyreinnehållet som sker när man åldras. Sammansättningen innehåller tre naturliga ingredienser som ska förstärka hyaluronsyntesen inifrån huden. Burken innehåller 40 ml och kostar 1445 kronor. Produkten ska appliceras morgon och kväll.

Lätt men dryg struktur
Hydrachange cream levereras i en tjusig liten förpackning och till krämen medföljer en spatel. Detta gör att du inte behöver använda fingrarna i burken vilket är hygieniskt. Det är lätt att ta rätt mängd av krämen som därefter applicera på huden och man behöver inte ta särskilt mycket för att det ska räcka till hela ansiktet. Det medföljer en instruktion på hur du bäst smörjer in krämen. På den relativt korta tid vi har testat krämen är det svårt att bedöma effekten inifrån huden. Därför har vi valt att bedöma intrycket av krämen, det vill säga känslan i ansiktet efter applicering. Hydrachange cream är väldigt skön att applicera på huden tack vare den lätta gelformen, även doften är behaglig. Det riktigt känns hur huden blir återfuktad men krämen absorberas inte på en gång. Därför bör man vänta en stund innan foundation användas i ansiktet så att det inte blir ojämnt. Sett till pris och krämens avsedda resultat att motverka åldrandet så passar Hydrachange cream lite äldre människor med tjock plånbok. Krämen är dock ganska dryg och kommer säkerligen att räcka i flera månader. Det är ingen tvekan om att krämen återfuktar huden men huruvida Hydrachange cream är källan till evig ungdom finner vi inget svar på.

Hela serien

Så gjorde vi:
Kanebo Sensai Cellular performance Hydrachange cream har använts under sju veckor och applicerats på rengjord hud. Därefter har produkten bedömts utifrån kvalitet, applicering, intryck (känsla efter applicering), förpackning och prisvärde. Maxbetyg är 25 poäng.

Betyg:
Kvalitet: 4/5
Applicering: 4/5
Intryck: 3/5
Förpackning: 4/5
Prisvärde: 2/5
Totalt: 17/25

Kundkontakt: www.sensai-cosmetics.com

Senast uppdaterad: 2018-08-21
Av: