Sök
Panasonic TX-32LXD700

Panasonic TX-32LXD700

Fantastisk bild

2007-08-24

Testarna uppskattar denna 32-tums tv från Panasonic. Såväl design, anslutningar och framför allt bildkvaliteten får beröm.
Testkälla Betyg Kommentar
Cnet Asia 8/10 "We are in love"
What hifi 5/5 "You get what you pay for"
Hdtv org 94/100 "The best 32in LCD out there"

Vad tycker testarna?

Testarna har få negativa saker att säga om 32LXD700. Att priset kan anses vara högt gör enligt en testare inget då köparen får enormt mycket för pengarna. Ljudet bedöms vara bra även om en testare hade önskat mera bas. Designen anses i stort vara tilltalande men det är i övrigt bilden som imponerar mest. Berömmet gäller allt från flytet i bilden, kontrasten och detaljrikedomen samt färger och skärpa. Någon testare hade önskat mer inställningar och att konstruktionen varit bättre, men i övrigt är det få nackdelar som tas upp.

Cnet Asia

"We are in love"

Cnet Asia berömmer modellen och menar att bilden är strålande med vackra färger och bra flyt samt framträdande detaljer. Tillgången till kortplats får också beröm. Men allt är inte bara bra med skärmen, då testaren anser att ljudet kunde vara mer kraftfullt och ha mer bas. Dessutom tycker testaren att själva konstruktionen kunde ha varit bättre. Anmärkningarna är dock ganska små överlag. Vidare är menysystemet lättöverskådligt och smidigt men testaren hade önskat fler inställningsmöjligheter för brusreduktion och färg. Kontrasten, betraktningsvinkeln liksom responstiden imponerar däremot. Att använda skärmen kopplad till en dator går bra, men text kunde framkomma tydligare. Sammanfattningsvis är enheten imponerande och har mycket att erbjuda.

Källa: asia.cnet.com 

What hifi

"You get what you pay for"

What hifi finner att tv:n kostar mycket pengar men att man också får bra kvalitet. Testaren har inte så mycket negativt att framföra. Allt ifrån tilltalande design och tillgången till många anslutningar uppskattas. Dessutom har den en fantastisk kontrast och skärpa samt stadig bild med fina färger Det finns ett flertal bra bildinställningar. Den frontplacerade hdmi-ingången underlättar för anslutning av exempelvis tv-spel. Även film med mycket rörelse och mycket detaljer återges väl. Testarens slutsats är att Panasonic TX-32LXD700 är en fantastiskt bra tv. Väl värd varenda öre.

Källa: What hifi (GB) augusti 2007.

Hdtv org

"The best 32in LCD out there"

Enligt Hdtv org är 32LXD700 den bästa 32-tummaren på marknaden idag. Detta tack vare fantastisk bildkvalitet och möjlighet att hantera film och tv med snabba rörelser. Designen tilltalar och känns stilren samt sofistikerad. Det finns en rad olika funktioner, finesser och anslutningsmöjligheter och testaren tycker inte att de saknar något i funktionsväg. Ljudet från högtalarna är klart och har bra styrka. Bildkvaliteten är som sagt strålande, mycket genom de fantastiska färgerna, skärpan och vitaliteten i bilden. Tv:n kan hantera filmer med mycket rörelser utan att det uppstår några antydningar till eftersläpningar. Ett stort steg framåt i utvecklingen avslutar testaren.

Källa: www.hdtvorg.com (GB)

Cirkapris: 15000 kronor

Produktfakta: Panasonic TX-32LXD700 är en 32 tums lcd-tv och 100 Hz-teknik. Det finns digital mottagare och ca-modul är tillbehör. Panelen är av typ ips-alpha (wxga). Enheten stöder progressiv scan. Ljudet från de sidplacerade högtalarna är på 20 watt. Anslutningsmässigt finns 3 hdmi-ingångar, en i fronten samt två bakplacerade. Det finns även s-videoingång och pc-ingång. Enheten är även utrustad med sdhc-terminal för sd-minneskortsplats upp till 4 gigabyte.

Tillverkare: Panasonic