Sök
Notis – Epson MG-850HD

Notis – Epson MG-850HD

HD-klar 3LCD-hemmabioprojektor från Epson

2011-09-14

MG-850HD från Epson är en HD-klar 3LCD-hemmabioprojektor med dockningsstation för iPod. Den ska enligt tillverkaren vara enkel att ansluta och kräver inga appar eller andra tillbehör för att fungera.

Enligt tillverkaren kan MG-850HD spela upp musik, videor och foton samt TV-program och långfilmer som tidigare hämtats från iTunes på ett bioformat upp till 300 tum. Anslutningsmöjligheterna gör det även möjligt att visa innehåll från traditionella Blu-ray-, DVD-, dator-, TV- och spelkällor.

MG-850HD

Klart och tydligt
Projektorn innehåller Epsons senaste teknik och ska leverera lika hög återgivning av vitt och färgat ljus på 2 800 lumen och ha ett högt kontrastförhållande på 3 000:1 för hög bildkvalitet till och med i dagsljus. Epsons 3LCD-teknik garanterar klara och tydliga bilder.

Projektorn ska vara enkel att ställa in tack vare Plug-and-play-funktionaliteten. Oberoende av vinkel på projektorn ska användaren enkelt kunna rikta in bilden för en rak och riktig bild med det lättanvända skjutreglaget för horisontell keystone. Menyn ska även den vara användarvänlig för att hjälpa tittarna att navigera på ett enkelt sätt. Fjärrkontroll har en bakgrundsbelysning som gör att den enkelt ska kunna användas i mörker.

Från och med oktober finns MG-850HD tillgänglig på Apple online butiker och från november finns den tillgänglig för hela marknaden. Det rekommenderade cirkapriset är 6800 kronor.

Produktfakta
HD-förberedd: 720p-projektor för storformat
Dockningsstation för iPod: Ja
Anslutningar: DVD/Blu-ray-spelare, dekodrar och spelkonsoler
Kontrastförhållande: 3 000:1
Ljusstyrka: 2 800 lumen
Bärhandtag: Ja
Högtalarsystem: 2 stycken integrerade 10-wattshögtalare
Lamplivslängd: 5 000 timmar
Färglägen: 5 stycken
Mikrofoningång: mono

Cirkapris: 6800 kronor
Läs mer på www.epson.se