Sök
HP MP3222

HP MP3222

Liten och ljusstark

2005-03-31

Testarna menar att HP MP3222 är perfekt för resande eftersom den är lätt att bära med sig samtidigt som prestandan är riktigt hög.
Testkälla Betyg Kommentar
PC PRO 4/6 "Small, quiet and well priced"
What Laptop & Handheld PC 8/10 "An effective and affordable resolution"
ITP 4/5 "A good product for business users"

Vad tycker testarna?

Testarna menar att projektorn är liten och enkel att bära med sig. De fem färgerna i färghjulet ger bra färgåtergivning samtidigt som kontrasten är bra. Vidare är testarna imponerade av den höga ljusstyrkan som gör att projektorn kan användas i ljusstarka miljöer. Anslutningsmöjligheterna är många även om en testare saknar en digital ingång.

PC PRO

"Small, quiet and well priced"

mp3222-top

PC PRO menar att det här är en produkt som bör passa resande affärsanvändare. Enligt testaren är det första DLP-projektor de sett som innehåller en femte färg i färghjulet. Det faktum att man adderat gult till röd, grön, blå och vit gör att man får tillgång till ett bredare färgspektra. PowerPoint-presentationer ser mycket bra ut med en hög kontrast som gör att även mörka färger återges väl. Anslutningsmöjligheterna är många. Prismässigt ligger den nära konkurrenterna och sammantaget är det ett bra köp.

Källa: Till PC Pros hemsida
What Laptop & Handheld PC, februari 2005
Till ITPs hemsida

What Laptop & Handheld PC

"An effective and affordable resolution"

What Laptop & Handheld PC testar förutom HP MP3222 även IBM M400, Infocus LP120, NEC LT10, Optoma EP725 samt Toshiba TDP-P7. Testvinnare är Optoma EP725 medan HP MP3222 hamnar på andra plats. Designen på projektorn passar enligt testaren såväl hemma som på kontoret. Kontrasten är hög men det som imponerar mest är ljusstyrkan som gör att projektorn kan användas i ljusstarka miljöer utan att tappa särskilt mycket i prestanda. Anslutningsmöjligheterna är bra även om man gärna hade sett även en digital ingång. Hanteringen är enkel och projektorn har ett brett användningsområde vilket gör den prisvärd. Projektorn får utmärkelsen "Silver Award" av testaren.

ITP

"A good product for business users"

MP3220-back

ITP menar att den typiska målgruppen för projektorn är mindre företag som är i behov av en mobil projektor. HP MP3222 har såväl hög prestanda som en hel del funktioner. Den höga ljusstyrkan säkerställer en ljus bild. Fjärrkontrollen påminner mest om ett kreditkort och är smidig att använda men förvånande nog saknar den laserpekare. Testaren är imponerad över den färgskala som projektorn uppvisar. Vidare är projektorn relativt tystgående vilket är bra. Såväl text som grafik är skarp och den höga upplösningen säkerställer en tydlig bild.

Cirkapris: 18500 kronor

Produktfakta: HP MP3222 är en DLP-projektor med en upplösning på 1024x768 pixlar och en ljusstyrka på 2000 ANSI lumen. Lampeffekten är på 200 W. Vidare är kontrasten 2000:1. Projektorns visningsavstånd ligger mellan 1,2-12 meter. Bildens storlek varierar mellan 0,62-7,4 meter diagonalt. I anslutningsväg finns S-video, komposit- och komponentvideo. Inbyggda monohögtalare på 1 watt. Måtten är 251(b)x210(d)x70(h) mm och vikten är 1,7 kg.

Modell: HP MP3222