Sök
Notis - Sony smartphone-högtalare

Notis - Sony smartphone-högtalare

Ljud i 360 grader

2011-09-08

Sony lanserar högtalare för iPhone, iPod och andra Bluetooth-kompatibla enheter som tack vare Sonys egna Circle sound-teknik ska ge bra ljud trots den ringa storleken.

Högtalarna kommer i två varianter. SRS-BTV25 som passar Apple iPhone/iPod touch/iPad och bluetooth-kompatibla produkter samt RDP-V20iP som endast är kompatibel med iPod och iPhone via dockning.

SRS-BTV25_1SRS-BTV25
Modellen ska, enligt tillverkaren, ge ett perfekt balanserat högkvalitativt ljud oavsett om högtalaren är placerad i ett stort rum eller på en öppen yta som en trädgård. Via trådlös streaming från bluetooth-kompatibla enheter som exempelvis Walkman, iPhone, iPod eller iPad ska det enkelt gå att välja musik från det egna musikbiblioteket. SRS-BTV25 finns i färgerna svart och vit. Funktionen bass-boost ska stärka basen så att musiken inte drunknar i gästernas sorl. Via ljudingången är det möjligt att ansluta högtalaren med enheter som inte är Bluetooth-kompatibla. Det är också möjligt att ladda en smartphone via USB-porten samtidigt som man lyssnar på musik.

 RDP-V20iPRDP-V20iP
Denna högtalare har samma teknologi som den ovannämnda modellen. Skillnaden är att högtalaren även kan användas som laddare och högtalardocka för iPhone och iPod. Medföljande fjärrkontroll ska göra styrningen av detta enkel. Modellen är portabel tack vare uppladdningsbart batteri med en batteritid på cirka fem timmar. Enligt tillverkaren är RDP-V20iP ett större kraftpaket än den nätta designen ger sken av tack vare den förstärkta basen. Högtalaren finns i färgerna svart, vit och röd.


Produktfakta
SRS-BTV25
Vikt: 500 gr
Mått: 145x145x145 mm (bxhxd)
Anslutningar: Ljudingång, bluetooth, usb (endast för laddning)
Fjärrkontroll:Nej
Uppladdningsbart batteri: Nej
Speltid med batteri: Kräver elanslutning

RDP-V20iP
Vikt: 600 gr
Mått: 145x145x145 mm (bxhxd)
Anslutningar: Ljudingång
Fjärrkontroll: Ja
Uppladdningsbart batteri: Ja
Speltid: 5 timmar

Cirkapris (båda modellerna): 1500 kronor
Läs mer på www.sony.se