Sök
LG HB354BS

LG HB354BS

Litet och välpresterande

2009-07-22

Testarna tycker att LG HB354BS är ett mycket bra Blu-ray-spelande hemmabiosystem. Dess ljud- och bildkvalitet får mycket beröm, liksom anslutningarna och ipodstationen.
Testkälla Betyg Kommentar
Cnet 8,2/10 "Great little unit"
Trusted reviews 9/10 "Extremely pleasant"
Hd review "A smashing little system"

Vad tycker testarna?

Testarna är ense om mycket kring LG HB354BS. Exempelvis uppskattas designen, även om huvudenheten och även subwoofern kunde varit mindre. Anslutningarna är många och användbara, dockningsstationen för ipod är också mycket uppskattad. Uppskalningen och formatstödet är andra goda sidor. Ljudet har överraskande styrka och kvalitet rakt igenom. Det enda som saknas är lite starkare bas. Bildkvaliteten får uteslutande positiva omdömen.

Cnet

"Great little unit"

Cnet uppskattar designen hos LG HB354BS och tycker att storleken på subwoofern och blu-ray-spelaren är godkända, då de har mycket inbyggt. Högtalarna är föredömligt små. Formatstödet är inte lika stort som på en del andra LG-produkter, å andra sidan finns en hel del annat bra som ipod-dockning och en mängd anslutningar. Musikuppspelningen briljerar med klart ljud. Bild- och ljudkvalitet är bra när det kommer till filmuppspelning. Det finns konkurrenter med högre ljudkvalitet, men de är mycket dyrare. Det enda som är dåligt är avsaknaden av fler högtalaruttag för att kunna uppgradera till 5.1 eller 7.1 menar Cnet.

Källa: reviews.cnet.co.uk

Trusted reviews

"Extremely pleasant"

Trusted reviews påpekar att det är en brist hos modellen att den med två högtalare inte kan ge samma surroundkänsla som ett större system, men den är förstås riktad till en annan målgrupp. Designen är bra, byggkvaliteten är också bra men lite plastig. Anslutningarna imponerar med mångsidighet. Att ipodstation är inkluderad är ett plus. Listan på inkluderade funktioner med uppspelning av många format, uppskalning av dvd och olika ljudlägen är ess i rockärmen. Systemet är lätt att använda och intrycket förstärks av fjärrkontrollen. Ljudet har klara toner och stor kraft. Bilden är också bra, med rika färger och fin detaljåtergivning menar testaren.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Hd review

"A smashing little system"

Hd review tycker att hemmabiosystemets utsida är tilltalande, även om huvuddelen är stor. Vidare finns en hel del intressanta tillägg såsom ipodstation och ett stort antal användbara uttag. Formatstödet är också imponerande och ljudet tjänar på de avancerade ljudformaten, trots det lilla formatet. Ljudet är dynamiskt och kan drivas upp till hög volym. Basen är inte lika imponerande, men ändå fullt godkänd. Bildkvaliteten är superb, detaljer och färger ser bra ut.

Källa: Hd review (GB) nr 20 2009

Cirkapris: 6000 kronor

Produktfakta:

LG HB354BS
Effekt: 2x75 watt + 150 watt subwoofer
Formatstöd, urval: Dolby digital, dts, mp3, wma, divx, jpeg
Anslutningar, urval: Hdmi, komponent, Ethernet, komposit, usb, 3xaudio
Övrigt: Uppskalning av dvd till 1080p, ipod-anslutning
Elförbrukning: 130 watt (avstängd under 1 watt)
Mått: 430x76x379 mm (huvudenhet)
Vikt: Huvudenhet 4,8 kg, satellithögtalare 1,1 kg, subbas 5,8 kg

Tillverkare: LG