Sök
Smartson Testpilot - LG F1443KDS

Smartson Testpilot - LG F1443KDS

11 kg tvätt i samma maskin?

2011-03-03

Smartsons Testpiloter utvärderar LG:s tvättmaskiner på temat Big-in. Byggda efter standardmått men ska klara upp till 11 kg tvätt per omgång. Läs vad 5 hushåll tycker om konceptet.

LG Tvätt 2011

Läs allt om testet här: http://smartsontestpilot.se/lg-tvattmaskiner/

"En bra och mycket prisvärd maskin. Passar perfekt till en stor familj med mycket tvätt. Jag skulle och har rekomenderat den varmt till mina vänner. Bra med allergi funktionen".
- Sandra Grosch

"Mina förhoppningar på maskinen var att den dels skulle vara snabbare än min gamla, dels att den skulle vara tystare. Bägge dessa förväntningar infriades. En mycket bra tvättmaskin i det något högre prissegmentet".
- Martin Stenström

"Generellt är vi mycket nöjda med tvättmaskinen, den är snygg, extremt tyst, rymmer massor av tvätt och framförallt tvättar riktigt rent! Dock finns det en hel del att anmärka på tex de felaktiga tidsangivelserna, obalansen i tvätt-trumman och att den faktiskt inte rent fysiskt rymmer 11 kg tvätt".
- Sandra Lindman

"En mycket lättanvänd maskin sett till standardval  med oväntat stor tvättkapacitet. Tystgående över det vanliga med mycket bra extrafunktioner såsom ångtvätt och allergiprogram".
- Niklas Kullman

"Jag är mycket nöjd med maskinen och alla dess funktioner och finesser. Helt klockrent med en maskin tar upp till 11 kg tvätt ena gången för att sedan kunna ångtvätta ett par skjortor med ett resultat i klass med vilken kemtätt som helst. Helt enkelt en maskin som tillgodoser allas behov".
- Angelica Glader

Så gjorde vi: Testet är ett samarbete mellan LG och www.smartsontestpilot.se där produkterna testades under 1 månads tid.