Sök
Dr. Oetker Tradizionale

Dr. Oetker Tradizionale

Utmanar Tradizionale din lokala pizzeria?

2012-09-20

Är du en sann pizzaälskare? Här kan du ta del av 5000 testpiloters oberoende åsikter om Dr. Oetkers stenungsbakade pizza Tradizionale. Hur ofta äter du pizza? Rösta och tyck till.

I år genomförde vi ännu ett stort pizzatest och bjöd in 5000 personer som fick utvärdera Tradizionale i olika smaker. Efter att testpiloterna hämtat sina pizzor runt om i landet har vi kunnat följa den matiga bloggen med intresse. Efter testet angav 90 procent att de skulle rekommendera pizzan till en vän. Det samlade totalbetyget landade på 4 av 5 möjliga. Hur ofta äter du pizza? 

Bloggar i urval
Många har delat med sig av sina tankar kring produkten. Här tittar vi närmare på några poster från testet. Kolla in resultat och hela bloggen här.

Spinaci by Sonia
Sonia visar den gräddade versionen av Tradizionale Spinaci, läs mer om vad hon tycker här.

Om du frågar Anna så får man två pizzor i en, hon provade Dr Oetkers Tradizionale Mozzarella pizza och blev imponerad.

Dr. Oetkers stenungsbakade Tradizionale vs. min lokala pizzeria, läs vem vinnaren blir enligt den här testpilotens jämförelse.

Fakta om testprodukten
Dr. Oetkers pizza Tradizionale är en stenugnsbakad pizza framställd med en tunn kant med ojämn, mjölad yta. Den finns i smakerna mozzarella, salame, speciale, tonno, spinaci, diavola och prosciutto-funghi.   
 Smaker
Så gjorde vi
Testet av Tradizionale är ett samarbete mellan Dr. Oetker och www.smartsontestpilot.se under 2012.