Sök
Coop Yoghurt

Coop Yoghurt

Tre smaker från Coop

2012-10-05

Läs vad 1000 testpiloter tycker om de tre olika smakerna på Coops egna Yoghurt, vilken smak skulle du föredra av vanilj, jordgubb eller skogsbär? Ta del av bilder, blogginlägg och testpiloternas oberoende åsikter.

Sammanlagt fick 1000 testpiloter smaka på Coops egna yoghurt, samtliga testpiloter fick totalt tre paket och därmed chansen att prova vanilj, jordgubb och skogsbär för att sedan jämföra dem. Den som slutligen tog hem segern var jordgubb, tätt efter kom skogsbär och till sist vanilj. 

Bloggar i urval
Här läser du testpiloternas egna berättelser om sitt test av Coops egna Yoghurt. Läs ett urval här nedan eller ta del av alla bloggar här

Här kan du läsa hur åsikterna skiljer sig mellan vuxna och barn i Silvanas familj. Kan du gissa vilken som blev barnens favorit respektive de vuxnas favorit?


testpilot_2_bild

Hanna och hennes familj köpte hem alla tre smakerna, slutbetyget beror lite på vem du frågar i familjen men i stort sett gillade de yoghurten och säger att de kommer att köpa den igen.

Ta del av betyg och läs vad Malin tycker om respektive smak. Det blir både positiv och negativ kritik samt ett plus i kanten för skruvkork på förpackningen.

Fakta om testprodukten
Coops egna yoghurt passar bra till frukost, mellanmål eller som ett lättare kvällsmål. Finns i smakerna vanilj, jordgubb och skogsbär. Samtliga smaker har en fetthalt på två procent.

produktbild_coop_yoghurt_2

Så testar vi
Testet av Coop Yoghurt är ett samarbete mellan Coop och Smartson och genomfördes under 2012.