Sök
Teutonia BeYou!

Teutonia BeYou!

Tillskott i barnvagnsfamiljen

2012-09-07

Under fyra veckor har tio småbarnsföräldrar testat barnvagnen BeYou! från Teutonia. Här kan du läsa deras egna ord och ta del av deras oredigerade åsikter om vagnen innan du tar beslut om köp.

I våras lät vi tio småbarnsföräldrar testa och utvärdera barnvagnen Teutonia BeYou!. Fem har testat vagnen med liggdel och de andra fem har testat den med sittdel. Här nedan kan du ta del av slutbetyget och det är hela 100 procent av testpiloterna som rekommenderar den.
Bloggar i urval
Vi har valt ut ett antal bloggar för att du enkelt och smidigt ska kunna ta del av vad testpiloterna tycker. Läs deras berättelser om Teutonia BeYou!.

Jenny_Antonio_2
 
Här kan du läsa Antonio och Jennys samlade omdöme där de väger för- och nackdelar mot varandra.
 
Anna_1

Vart och hur kommer du att köra din barnvagn? Anna testade vagnen både i stadsmiljö och skog och mark. Läs hur det gick. 

beyou_tillverkarbild

När den nya vagnen går sönder. Caroline berättar om när hon fick reklamera testvagnen.

Anna_Karin_semester

Hur är det att resa med barnvagnen? Följ med Anna-Karin när hon tar testvagnen med på semestern i Turkiet. 

Malin_2
 
Teutonia BeYou! består av många delar att montera. Malin visar hur det gick till och berättar om premiärturen. 

Fakta om produkten
Teutonia BeYou! är en barnvagn med vändbart handtag så man kan växla färdriktning. Framhjulen är sväng- och låsbara för smidig framkomlighet i stadsmiljöer. Bakhjulen har individuell fjädring och ska med fördel användas framtill vid terrängkörning. 
Comfort plus-liggdel är från 0-6 månader och fästes direkt på chassit. Den kommer med madrass av kallskumsstoppning samt vindskydd. Sittdelen fästes också direkt på chassit och är från 6 månader till 3 år. Bygeln är extra hög och sittdelen regleras i fyra lägen. Handtaget är ställbart och chassit är ihopfällbart för transport i till exempel bilen. Barnet spänns fast med fempunktsbälte och undertill finns varukorg. 

Så gjorde vi
Testet är ett samarbete mellan Newelco och Smartson som utfördes under våren 2012. Varje deltagare fick under en månad testa och tycka till om barnvagnen Teutonia BeYou!. Testpiloterna fick behålla produkten efter testperiodens slut.