Sök

Bada roligare: Färgglada djungeldjur gör succé

2009-10-20

Gör badet eller duschpasset till dagens roligaste händelse. Med roliga vattenleksaker blir inte tvagningen ett jobbigt måste som barnet vill smita undan, utan någonting att se fram emot.

Sammanfattning

Vi har testat tre olika leksaker för roligare vattenlekar i duschen eller badet. Alla är riktigt gulliga och uppskattade. Dock fungerar inte krokodilen som vi önskar, men de övriga baddjuren gör stor succé i badrummet.

Den visslande krokodilen  Visslar dåligt
Ålder:
18 månader
Denna gulliga lilla krokodil ska vissla när den sänks ned i vattnet. Fyller man den med vatten och klämmer på den ska den också spruta vatten. Dock lyckas vi inte få en enda ton ur den, men spruta vatten, det kan den med bravur. Trots att visslandet inte fungerar tillfredsställande är det en ganska gullig liten figur och ändå klart uppskattad i badet.
Cirkapris: 80 kronor

Pussande fiskar – Helt klart gulliga

 

 

 

 

 

 

 


Ålder:
2 år
Genom att dra isär de två fiskarna som fortfarande är sammanlänkade med ett snöre startar en liten mekanism i den ena fisken som drar dem samman igen och pussas. Vi får dra isär dem om och om igen och gång på gång pussas de så gulligt.
Cirkapris: 100 kronor

Baddjur  Succé


Ålder: 3 år
Den absoluta favoriten. Ett gäng med djungeldjur i mjuk plast som enkelt fästs på badkarskanten eller kaklet. Vi plockar lätt ned och sätter upp dem och skapar nya kombinationer av djurformationer. En kreativ och rolig leksak som barnet inte tröttnar på. Även äldre barn kommer att finna detta roligt.
Cirkapris: 90 kronor

Slutsats – Ett roligare vattenpass
Temat roligare bad föll väl ut. Ju fler roliga saker det fanns i badet eller duschen desto gladare stämning möttes vi av under badstunderna. Ett bra tips till alla föräldrar som möts av gråt och tandagnissel när det vankas hårtvätt på söndagarna.  

Så gjorde vi:
Badleksakerna har använts under ett par veckors tid tillsammans med en 20 månaders flicka.

Kundkontakt: www.tildatoys.se 

Senast uppdaterad: 2018-08-21
Av: