Sök
Samsung ML-1665

Samsung ML-1665

Imponerande lågt pris

2010-08-27

Samsung ML-1665 imponerar med sitt låga pris, snabba utskriftshastighet och höga kvalitet på resultatet. Även bilder får godkänt.
Testkälla Betyg Kommentar
Trusted reviews 9/10 “An excellent mono laser”
Digital versus 3/5 "This is a good, ultra-compact printer”
Cnet 4/5 "Samsung has got the balancing act spot-on"
Expert reviews 4/5 "Inexpensive and good-looking”

Vad tycker testarna?

Testarna är eniga om att Samsung ML-1665 presterar riktigt bra. Det är främst utskriftskvaliteten som imponerar. Klara färger, skarp text och bra detaljåtergivning. Utskriftshastigheten är också bra även om några testare inte når upp till tillverkarens siffror. De goda omdömena i kombination med ett lågt pris avgör betyget hos de flesta. En skrivare som presterar bättre än sin prisklass.

Trusted reviews

“An excellent mono laser”

Trusted reviews tycker att Samsung ML-1665 passar dem som främst är ute efter en enkel laserskrivare och har begränsad utskriftsvolym. För att vara i budgetklassen presterar den bra även om hastigheten inte når upp till vad tillverkaren anger. Utskriftskvaliteten är också hög med god detaljnivå och fina skuggdetaljer. Svart text är skarp med bra kontrast. Bilder är något gryniga men i stort får även bilder godkänt. Totalt sett anser testaren att ML-1665 är ett kap med bra hastighet, snabb uppstart och lågt pris.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Digital versus

"This is a good, ultra-compact printer”

Det är speciellt one touch-knappen hos Samsung ML-1665 som Digital versus imponeras av. Att kunna skriva ut valda stycken direkt från skärmen är användbart och ekonomiskt. ML-1665 har en del innovativa funktioner, men i övrigt är gränssnittet rätt sparsamt. Testaren tycker att utskriftshastigheten är riktigt bra för att vara en budgetskrivare. Utskriftskvaliteten överraskar också positivt. Skarp text, snyg skuggning och väl återgivna färger gör att utskrifterna håller professionell kvalitet. Låg energiförbrukning och lågt driftljud är ytterligare några fördelar som nämns.

Källa: www.digitalversus.com (FR)

Cnet

"Samsung has got the balancing act spot-on"

Samsung ML-1665 imponerar på Cnet. Den är lätt att starta och använda. Skrivaren klarar av att hålla den angivna utskrifts- och uppstartshastigheten, vilket är ovanligt. Cnet tyckte att utskrifterna var skarpa och med bra svartdjup vid utskrift med maximal upplösning. På lägre nivåer uppstod dock en del spökeffekter. Sammanfattningsvis en snabb, liten och billig skrivare med hög utskriftskvalitet.

Källa: www.reviews.cnet.co.uk (GB)

Expert reviews

"Inexpensive and good-looking”

Expert reviews tycker att Samsung ML-1665 passar för ett hemmakontor då den tar väldigt liten plats. Den klarar inte att skriva ut några mängder, så övriga användningsområden är få. Utskriftskvaliteten är strålande med skarp och nästintill perfekt text. Gråskalans skuggning likaså. En aning gryniga foton är en av få nackdelar med utskriftskvaliteten. Testaren är inte överväldigad av utskriftshastigheten, men säger att den presterar bra nog för att passa som hemmaskrivare. En skrivare för den som inte har behov av stora utskriftsvolymer med ett lågt pris som en av de största fördelarna.

Källa: www.expertreviews.co.uk (GB)

Cirkapris: 1000 kronor

Produktfakta: Typ: Laserskrivare, svart-vit
Upplösning: 1200x600 dpi
Pappersstorlek: Upp till A4
Anslutningar: Usb
Utskriftshastighet: 16 sidor per minut
Mått: 341(w)x184(h)x224(d) mm
Vikt: 4,2 kg
Övrigt: Kompatibel med PC och Mac.