Sök
Lexmark c534n

Lexmark c534n

Inte bara snygg

2007-07-12

Är man ute efter en relativt lågt prissatt skrivare med fullt godkänd hastighet och kvalitet så kan Lexmark c534n vara värd att titta lite närmare på. Främst avsedd för kontoret.
Testkälla Betyg Kommentar
Personal computer world 3/5 "Fast printing"
Pc magazine 4,5/5 "Impressive photo quality for a color laser."
TechWorld 72/100 "Enkelt användargränssnitt"

Vad tycker testarna?

Flera testare gillar Lexmark c534n som de anser levererar relativt snabba utskrifter med hög kvalitet. Foton blir också okej men har bland annat problem med detaljåtergivningen. Plus för alla funktioner och enkelt användargränssnitt. En snygg laserskrivare främst avsedd för kontorsmiljö.

Personal computer world

"Fast printing"

Personal computer world tycker att Lexmark C534n erbjuder utskrifter med fina färger, även när det gäller foton. Hastigheten är också riktigt bra samtidigt som inköpspriset anses lågt. Att installera skrivaren går utan några större problem och en hel del användbara funktioner ingår. Överlag anses det vara en bra skivare för kontoret även om det anses onödigt omständligt att byta ut toner.

Källa: www.pcw.co.uk (GB)

Pc magazine

"Impressive photo quality for a color laser."

Pc magazine tycker att Lexmark C534n har mycket hög utskriftshastighet samtidigt som den erbjuder textutskrifter med toppkvalitet. För att vara från en laserskrivare anser testaren att fotoutskrifter också blir bra. Grafik kunde återges bättre. Snygg design. Testaren rekommenderar skrivaren till dem som arbetar på mindre grupper och som främst värdesätter hastighet högt.

Källa: www.pcmag.com (US)

TechWorld

"Enkelt användargränssnitt"

TechWorld har gjort ett jämförande test mellan nio multimaskiner. Lexmark deltog med C534dn i ett paket med Lexmark X852e. Testvinnare blev Gestetner Aficio MP C300 medan paketet från Lexmark betygsmässigt hamnar på en tredje plats. C534n har använts för färgutskrifter medan X852e använts för svartvita utskrifter. Lexmark har bra utskriftsekonomi, är enkel att använda med bra display och genomtänkt menysystem. Den levererar fina färger men vid ljusa partier anser testaren att kontrasten inte är tillräckligt hög. När det kommer till fotoutskrifter är inte detaljåtergivningen den bästa och hastighetsmässigt sticker den inte ut gentemot konkurrenterna.

Källa: Tech world (SE) nr 6 2007

Cirkapris: 6900 kronor

Produktfakta: Lexmark c534n är en färglaserskrivare med upplösningen 1200x1200 dpi. Maximal pappersstorlek som hanteras är A4. Utskriftshastigheten är 22 sidor respektive 21 sidor per minut för svartvitt och färg. Anslutningar är usb och ethernet. Inkluderat minne på 128 megabyte (maximalt 640 megabyte). Kompatibel med pc och mac. Som tillval finns bland annat duplex och hårddisk. Måtten är 484(h)x440(b)x512(d) mm och vikten 25,9 kg.

Tillverkare: Lexmark