Sök
HP Deskjet D5560

HP Deskjet D5560

Trådlöst budgetval

2010-07-15

HP Deskjet D5560 är en enkel budgetskrivare som är lättplacerad tack vare litet format och trådlös anslutning. Dessutom håller utskrifterna hög kvalitet.
Testkälla Betyg Kommentar
PC för alla 7/10 "En prisvärd skrivare för vardagsutskrifter"
V3 3/5 "A good, budget inkjet"
Trusted reviews 7/10 "Certainly an easy device to maintain"

Vad tycker testarna?

Med tanke på det låga priset hos HP Deskjet D5560 imponerar utskriftskvaliteten. En testare klagar på hastigheten medan övriga tycker den är godkänd. Mest gnäll verkar förbrukningskostnaden få som anses ligga över snittet i klassen. Skrivaren är mycket enkel att använda och det kompakta formatet i kombination med trådlös anslutningsmöjlighet gör den lättplacerad.

PC för alla

"En prisvärd skrivare för vardagsutskrifter"

HP Deskjet D5560_1PC för alla menar att HP Deskjet D5560 med tanke på prisklassen håller en respektabel utskriftshastighet och hög kvalitet på utskrifterna. Text är vid inställningen normal klart godkänd medan foton håller hög nivå först vid högsta kvalitetsläget. Med tanke på det låga priset är kvalitetsnivå högre än förväntat. Plus för miljötänk där bland annat återvunnen plast har använts i tillverkningen. Förbrukningskostnaden är något hög men skrivaren är enkel att använda och trådlös anslutningsmöjlighet får beröm.

Källa: www.pcforalla.idg.se (SE)

V3

"A good, budget inkjet"

HP Deskjet D5560_2V3 uppskattar den trådlösa anslutningen hos HP Deskjet D5560 och tycker också att den är mycket enkel att få igång. Testaren är inte lika nöjd med hastigheten och tycker att den i praktiken är långsammare än konkurrenter i samma prisklass. Men då utskriftskvaliteten är bra kanske det inte gör så mycket. Textdokument har skarpa svärtor och fina färger samtidigt som fotoutskrifter blir skarpa och långt bättre än förväntat. Priset är förvisso lågt men höga driftkostnader gör att den är dyr i drift.

Källa: www.v3.co.uk (GB)

Trusted reviews

"Certainly an easy device to maintain"

HP Deskjet D5560_3Trusted reviews gillar det kompakta formatet hos HP Deskjet D5560 då det är platssparande. Att trådlöst möjlighet finns gör placeringen än mer flexibel. Plus för att det dessutom är riktigt enkelt att få igång den trådlösa anslutningen. Hastigheten med vilken utskrifter matas ut är helt okej för prisklassen. Även kvaliteten på utskrifterna håller enligt testaren fullt acceptabel nivå, vilket gäller både text och grafik. Något problem med utsmetning noteras inte. När det gäller utskrifter på fotopapper överraskar Deskjet D5560 med naturliga färger, mycket fina skuggningar och en detaljering som är lika bra i ljusa som i mörka delar av bilden. Ett minus är att ett relativt högt pris på patronerna ger en driftkostnad som är högre än snittet.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Cirkapris: 900 kronor

Produktfakta: Typ: Bläckstråleskrivare
Upplösning: 600x600 dpi svartvitt och 4800x1200 dpi vid färg
Pappersstorlek:Upp till A4
Display: 3,2 cm monokrom lcd
Anslutningar: Usb och trådlöst
Energiförbrukning: Maximalt 20 watt vid drift,
Övrigt: Två bläckpatroner, utskriftshastighet vid utkastkvalitet upp till 28 sidor per minut (svartvitt) och 21 sidor per minut (färg)
Mått: 433(b)x210(d)x164(h) mm
Vikt: 2,6 kg