Sök
HP LaserJet Enterprise P3015x

HP LaserJet Enterprise P3015x

För snabba och säkra utskrifter

2010-03-08

HP Laserjet Enterprise P3015x är en svartvit laserskrivare som erbjuder snabba dokumentutskrifter av hög kvalitet. Plus också för säkerhetsfunktionerna.
Testkälla Betyg Kommentar
Trusted reviews 8/10 ”If you need a high-capacity, duplex mono laser”
Pc pro 4/6 ”Print quality for standard business reports is fine”
Pc advisor 3,5/5 ”Control panel is easy to use and quite capable”

Vad tycker testarna?

Testarna är överens om att HP LaserJet Enterprise P3015x är en ganska snygg skrivare även om formatet är stort. Designmässigt får den plus för att den har gott om plats för papper och för att den har en usb-port på fronten för direktutskrifter av pdf-filer. Utskrifterna är mycket snabba och håller hög kvalitet. Säkerhetsfunktionerna får också beröm. Utskriftskostnaden anses av en testare vara något högre än förväntat med tanke på prisklassen.

Trusted reviews

”If you need a high-capacity, duplex mono laser”

LaserJet_01Trusted reviews menar att HP Laserjet Enterprise P3015x är en estetiskt tilltalande skrivare som får plus för att en usb-port som tillåter direktutskrift av pdf-filer placerats på frontpanelen. Utskriftshastigheten är inte så snabb som tillverkaren anger men är ändå riktigt snabb, i alla fall om man bortser från förberedelsetiden. Utskriftskvaliteten är däremot av allra högsta klass men kostnaden per utskrift är något hög för att för en så pass dyr maskin. Sammantaget anser testaren att skrivaren är ett mycket bra val för ett kontor som behöver snabba utskrifter av dokument.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Pc pro

”Print quality for standard business reports is fine”

LaserJet_03Enligt Pc pro är HP Laserjet Enterprise P3015x en skrivare som främst riktar in sig på snabba utskrifter och hög utskriftssäkerhet. Att installera och komma igång går smidigt enligt testaren. Utskriftskvaliteten är mycket bra på vanliga rapporter och enklare grafer medan kvaliteten är något sämre på grafik och foton. På det stora är HP Laserjet Enterprise P3015x ett bra val för kontoret.

Källa: www.pcpro.co.uk (GB)

Pc advisor

”Control panel is easy to use and quite capable”

LaserJet_02Pc advisor tycker att formatet på HP Laserjet Enterprise P3015x förvisso är väldigt stor men skrivaren utnyttjar sin storlek på ett bra sätt, främst genom flera pappersfack. Designmässigt delas det plus för kontrollpanelen som är enkel att använda. Möjligheten att skriva ut direkt via en usb-port på fronten uppskattas men testaren tycker att det är synd att det endast går att skriva ut pdf-filer. Utskrifterna har hög kvalitet och hastighet. Det är bra att det går att spara direkt på skrivaren men utrymmet är för litet och hårddisken som kan fås som tillval är för dyr.

Källa: www.pcadvisor.co.uk (GB)

Cirkapris: 9000 kronor

Produktfakta: Typ: Svartvit laserskrivare
Upplösning: Upp till 1200x1200 dpi
Pappersstorlek: Upp till A4
Anslutningar: Usb, ethernet
Övrigt: Hatighet upp till 40 sidor per minut, trådlöst finns som tillval
Mått: 448(b)x412(d)x480(h) mm
Vikt: 21 kg